Kαρέ-καρέ η μεταμόρφωση της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Kαρέ-καρέ η μεταμόρφωση της Ελένης Μενεγάκη

«Έχω παχύνει τελευταία, πρέπει να κρατηθώ λιγάκι στο φαγητό» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Επιπλέον, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τωρινή ενασχόληση της Εύης Αδάμ την οποία και είχε και καλεσμένη στον Καφέ, καθώς το μοντέλο ασχολείται πλέον με ένα κέντρο αισθητικής.

Η εμφάνισή της την απασχολεί έντονα, ενώ πριν από λίγες ημέρες και τα περιοδικά αναφέρονταν στην δίαιτα που ακολουθεί προκειμένου να επανέλθει στα κιλά της.
Οι εμφανίσεις της Ελένης πάντοτε προκαλούν το ενδιαφέρον των Μέσων. Και όχι μόνο από άποψη βάρους αλλά και γενικότερα. Η Ελένη της δεκαετίας του ’90 είχε καστανά μαλλιά και έντονα φρύδια.
Φωτογραφιζόταν με εντελώς διαφορετικά ρούχα τύπου vintage με «καυτό σκίσιμο. Λίγα χρόνια μετά, το μαλλί άρχισε να γίνεται πιο ξανθό. Αλλά το ταγιέρ-ταγιέρ.
Μέχρι που φτάσαμε στις φωτό τύπου Αλίκης Βουγιουκλάκη. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι σε φωτογράφισή της σε μια από τις τρεις εγκυμοσύνες της, η παρουσιάστρια είχε ποζάρει κρατώντας ένα μωρό, προκειμένου να δείξει την αγάπη της για τα παιδιά. Στις πιο επίσημες, την είδαμε ως άλλη Μέριλιν. Αλλά και σε στιλ που περιεργάζεται τις πέρλες του κολιέ της.
Δείτε την!
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved