Κόρη διάσημης star φωτογραφήθηκε ολόγυμνη σε ομοφυλοφιλικές στάσεις
G-Sexy

Κόρη διάσημης star φωτογραφήθηκε ολόγυμνη σε ομοφυλοφιλικές στάσεις

Κόρη πασίγνωστης star τα πέταξε όλα έξω και φωτογραφήθηκε όχι μόνο ολόγυμνη αλλά και σε προκλητικές στάσεις ποζάροντας για γνωστό περιοδικό!

Μπορεί το όνομα Naike Rivelli να μην σας λέει πολλά, όμως, η συγκεκριμένη δεσποινίδα είναι κόρη της Ornella Muti. Το όνομα βαρύ σαν ιστορία που κουβαλάει δεν την εμπόδισε από το να φωτογραφηθεί ολόγυμνη και σε καυτά φιλιά και στάσεις με μια άλλη γυναίκα, θέλοντας έτσι να δείξει ότι η ομοφυλοφιλία δεν πρέπει πλέον να αποτελεί ταμπού για να κανέναν.
37 ετών και μητέρα μιας κόρης, η Rivelli φωτογραφήθηκε για το ισπανικό περιοδικό Interviu, στο οποίο μίλησε για την ζωή της, την καριέρα της ως μοντέλο και παρουσιάστρια, αλλά και την μητέρα της.

Αυτό που άφησε τους αναγνώστες με το στόμα ανοικτό ήταν τα παιχνίδια της με μια άλλη γυναίκα στον φωτογραφικό φακό, κάτι για το οποίο η ίδια μίλησε μάλιστα, λέγοντας ότι όλα αυτά που λέγονται για τις σχέσεις των ατόμων του ίδιου φύλου είναι απλώς κουταμάρες. Οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου… πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved