Η Ελλάδα χάνεται κι ο Καρχιμάκης ζητάει λεφτά για το ΠΑΣΟΚ!
G-Politics

Η Ελλάδα χάνεται κι ο Καρχιμάκης ζητάει λεφτά για το ΠΑΣΟΚ!

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της και οι Έλληνες γίνονται κάθε μέρα και φτωχότεροι, συμβαίνει και το εξής απίστευτο: Το ΠΑΣΟΚ μέσω επιστολής του Μιχάλη Καρχιμάκη, Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος και Βουλευτή Λασιθίου, ζητάει χρήματα για το κόμμα! Δεν το λέει βέβαια κόμμα αλλά.... Πατρίδα! 

Ούτε οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν είδαν να φτάνει στα σπίτια τους η εν λόγω επιστολή με ημερομηνία σύνταξης την 13η Ιουνίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος (Τυχαίο; Δεν νομίζουμε) με επισυναπτόμενη την ταχυπληρωμή για να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την Κάρτα Μέλους- Φίλου του ΠΑΣΟΚ. Τι να πούμε; Ακόμα και οι πιστωτικές κάρτες είναι πια χωρίς ετήσια συνδρομή, το ΠΑΣΟΚ όμως όχι.... Σας παραθέτουμε την επιστολή αυτούσια:

«Η μεγάλη δύναμη του ΠΑΣΟΚ , από την ημέρα της ίδρυσής του, ήταν και παραμένει η βάση του. Τα μέλη και οι φίλοι του. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που πιστεύουν και στηρίζουν το όραμα της Αλλαγής της Ελλάδας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που πιστεύουν και στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού της χώρας Γιώργου Παπανδρέου να σώσει τη χώρα από την χρεοκοπία και να την αλλάξει ριζικά, διασφαλίζοντας ότι δεν θα βρεθούμε ποτέ ξανά, στην κατάσταση που μας οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.


Σε αυτή τη δύσκολη μάχη για τη χώρα, το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ έχει πάρει θέση στην πρώτη γραμμή. Συμπορεύεται και ενισχύει την προσπάθεια της κυβέρνησής μας να ξαναδώσει προοπτική στη χώρα και στους πολίτες. Να διασφαλίσει ένα δίκαιο και αξιοπρεπές αύριο για τις γενιές που έρχονται.
Σε αυτή τη δύσκολη μάχη, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να παρουσιαστεί πιο ενωμένο και πιο δυνατό από ποτέ. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, όλοι μας οφείλουμε να συμβάλουμε στην πολιτική και οικονομική ισχύ των Οργανώσεων και των Οργάνων του Κινήματος.



Το 2009, εκδόθηκε για πρώτη φορά η νέα μόνιμη Κάρτα Μέλους και Φίλου του ΠΑΣΟΚ. Κάθε χρόνο η κάρτα ανανεώνεται, μέσω της καταβολής της ετήσιας συνδρομής που αναλογεί στα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας.
Εδώ και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανανέωση της Κάρτας. Η διαδικασία αυτή δεν είναι απλά μια οικονομική ενέργεια. Είναι πρωτίστως μια ενέργεια πολιτική. Μια πράξη μέσω της οποίας επιβεβαιώνονται οι άρρηκτοι θεσμοί των μελών και των φίλων με το Κίνημά μας.



Γνωρίζουμε τη δυσκολία της οικονομικής συγκυρίας.
Γνωρίζω επίσης ότι πολλοί από εμάς που πόνεσαν, αγωνίστηκαν και πρόσφεραν στη μεγάλη μας παράταξη, κάποια στιγμή αισθάνθηκαν απογοήτευση και πικρία.
Τώρα όμως είναι η ώρα της Πατρίδας.


Τώρα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, η συνεισφορά σου είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Η ανανέωση της Κάρτας μέλους-φίλου έχει ουσιαστική αλλά και συμβολική αξία.
Για το λόγο αυτό θέλω να σου ζητήσω να ανανεώσεις ή να αποκτήσεις την κάρτα μέλους-φίλου και έτσι να δώσεις και εσύ δύναμη στο Κίνημά μας.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Μιχάλης Καρχιμάκης»

Τι ζητάει -ακόμα- το ΠΑΣΟΚ; Η ετήσια συνδρομή είναι ανάλογη της κομματικής ή κοινωνικής θέσης.

  • Αγρότες, Εργάτες, Φοιτητές, Συνταξιούχοι, Νέοι (έως 25 ετών) 12 Ευρώ (1 Ευρώ το μήνα)
  • Εργαζόμενοι, Μισθωτοί (ιδιωτικού και δημοσίου) 24 Ευρώ (2 Ευρώ το μήνα)
  • Ελεύθεροι Επαγγελματίες 36 Ευρώ (3 Ευρώ το μήνα)

Έμμισθα Αιρετά Στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

  • Περιφερειάρχες 200 Ευρώ (16,5 Ευρώ το μήνα)
  • Δήμαρχοι 200 Ευρώ (16,5 Ευρώ το μήνα)
  • Αντι-περιφερειάρχες 100 Ευρώ (8 Ευρώ το μήνα)
  • Αντιδήμαρχοι 100 Ευρώ (8 Ευρώ το μήνα)
  • Πρόεδροι Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων 100 Ευρώ (8 Ευρώ το μήνα)

Έμμισθα στελέχη κράτους:

  • Γενικοί Γραμματείς 150 Ευρώ (12,5 Ευρώ το μήνα)
  • Ειδικοί Γραμματείς 150 Ευρώ (12,5 Ευρώ το μήνα)
  • Πρόεδροι 200 ευρώ (16,5 Ευρώ το μήνα)
  • Διοικητές 200 Ευρώ (16,5 Ευρώ το μήνα)
  • Γενικοί Διευθυντές 150 Ευρώ (12,5 Ευρώ το μήνα)
  • Σύμβουλοι 150 Ευρώ (12,5 Ευρώ το μήνα)

Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, Ευρωβουλευτές 400 Ευρώ (33 Ευρώ το μήνα)

Τα συμπεράσματα και τα περαιτέρω σχόλια δικά σας.... εμείς είμαστε απλά άφωνοι και φυσικά... αγανακτισμένοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved