Παλαιολόγου-Μητρογιάννης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους
Showbiz

Παλαιολόγου-Μητρογιάννης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν χθες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του "Island" στη Βάρκιζα. Αν και αποφάσισε να μην φορέσει νυφικό, η Αλεξάνδρα έλαμπε μέσα από την καταπληκτική δημιουργία των Deux Hommes, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο καλός του φίλος και γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δυο τους μαζί με τον κουμπάρο και τους καλεσμένους τους, αμέσως μετά την γαμήλια τελετή κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της δεξίωσης, στο Private House, προκειμένου να χορέψουν τον πρώτο τους χορό -επίσημα πλέον σαν αντρόγυνο- και να απολαύσουν την μεγάλη αυτή ημέρα με τους φίλους και τους συγγενείς τους. Το παρών έδωσαν πολλοί συνάδελφοι της ηθοποιού, ανάμεσα στους οποίους η Χριστίνα Αλεξανίαν, η Ζέτα Δούκα, η Ράνια Σχίζα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Ελένη Ράντου αλλά και η εγκυμονούσα Μαριλένα Παναγιωτόπουλου. Όπως, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλεξάνδρα, η ίδια και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης ήταν 22 ολόκληρα χρόνια φίλοι. Μάλιστα εκείνη σύχναζε σε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά που διαθέτει ο επιχειρηματίας, αλλά ποτέ, όσο οι δυο τους ήταν φίλοι, δεν υπήρξε το ερωτικό στοιχείο στη σχέση τους.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το στιγμιότυπο με το τρυφερό φιλί του ζεύγους απαθανατίστηκε από τον καλό φίλο του ζευγαριού Αλ Γκίκα, ο οποίος το πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, συνοδευόμενο με τις ευχές του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved