Κυρία της υψηλής κοινωνίας εμφανίστηκε… χωρίς σουτιέν!
G-Sexy

Κυρία της υψηλής κοινωνίας εμφανίστηκε… χωρίς σουτιέν!

Τι νομίζατε; πως οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας δεν έχουν και αυτές τις κακές τους στιγμές;

Όχι, γιατί αν το πιστεύατε αυτό, πλανάστε! Υπέρτατη απόδειξη η Tara Palmer Tomkinson. Πρόκειται για 39χρονη κοσμική κυρία, η οποία μάλιστα ήταν καλεσμένη και στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William με την Catherine Middleton.

Η Palmer τότε, είχε εκπλήξει με την πολύ προσεγμένη και κομψή της εμφάνιση. Είχε επιλέξει μάλιστα να φορέσει ένα σικάτο μπλε φόρεμα, με ασορτί γόβες, γάντια και καπέλο, που αναδείκνυαν την ψηλόλιγνη εμφάνιση της.

Τι της συνέβη μερικούς μήνες μετά ουδείς γνωρίζει, αφού η 39χρονη κοσμική κυρία, έγινε άλλος άνθρωπος.

Ο φακός την τσάκωσε σε γειτονιά του Soho, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πιωμένη, ξυπόλητη, ολίγον τι στον κόσμο της και φορώντας see-through μπλούζα χωρίς σουτιέν, η Palmer ήταν αλλού ντ΄αλλού!

Η 39χρονη κοσμική κυρία, για φαγητό στο εστιατόριο «Nobu» πήγε με τον καλό της φίλο Duncan James, σε ξέφρενο clubbing κατέληξε.

Στις 2:30 τα ξημερώματα περίπου, τα ξένα tabloids ανέφεραν πως την πέταξαν έξω κακήν κακώς από το club όπου διασκέδαζε. Για περίπου μια ώρα και σε πολύ άσχημη κατάσταση, τσακωνόταν με τους μπράβους του club, μέχρι που κατά τις 4, ένα ταξί την μετέφερε σπίτι της.

Και δεν σταματά εδώ η ταπείνωση της, αφού πιωμένη καθώς ήταν και αναμαλλιασμένη, έχασε την μια γόβα της, και πέταξε την άλλη-στην προσπάθεια της ν΄αποφύγει τους παπαράτσι-, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ξυπόλητη στους δρόμους!

Για να μην σχολιάσουμε το ντύσιμο της. Γιατί μπορεί η 39χρονη Tara να μην διαθέτει πλούσια τα ελέη, ωστόσο η επιλογή μπλούζας δεν δικαιολογείται!

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, επέλεξε ένα στενό μπεζ τοπάκι το οποίο παρόλο που ήταν see-through, δεν φρόντισε να το συνδυάσει με ένα σουτιέν.

«Κομμάτια» σας λέμε η κοσμική κυρία που είπε να το «ρίξει» έξω αλλά το παράκανε! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved