Λάκης Γαβαλάς: Συντροφιά με την τηλεόραση και η πρώτη επίσκεψη
G-Business

Λάκης Γαβαλάς: Συντροφιά με την τηλεόραση και η πρώτη επίσκεψη

Λιγομίλητος, προβληματισμένος για την τύχη του, αλλά σε καλή κατάσταση είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

Σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», έτσι περιγράφουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών στο Μαλανδρίνο, όπου και βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας, την κατάστασή του. Εκεί αναμένεται να παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι να γίνει δεκτό το αίτημά του για άρση ή αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους - κάτι που δεν προβλέπεται πριν από τη συμπλήρωση 30-60 ημερών.

Ο επιχειρηματίας έφτασε εκεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη μεταγωγή του από την Αθήνα στη Λαμία ο κρατούμενος ήταν σοκαρισμένος και γεμάτος αγωνία για το τι επρόκειτο να του συμβεί. Μόλις όμως ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση και αποφασίστηκε ότι θα πήγαινε στο Μαλανδρίνο, η διάθεσή του άλλαξε, ήταν πολύ ευδιάθετος και ευχάριστος, μιλούσε με τους αστυνομικούς, έκανε αστεία και έδινε... άλλον τόνο στη μεταφορά των κρατουμένων.

Από την ώρα που μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο, και μέχρι την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, οι έξοδοί του από το κελί ήταν περιορισμένες, στις απολύτως απαραίτητες. Βγήκε μόνο για να δει τον διευθυντή των φυλακών κ. Βασίλη Γκοτζιά, καθώς και για να κάνει ένα πέρασμα από την καντίνα του σωφρονιστικού καταστήματος. Με τον κ. Γκοτζιά συνομίλησαν για αρκετή ώρα κι όπως διαπίστωσαν αυτοί που τον είδαν τίποτε στο πρόσωπο του «μετρ των επώνυμων ρούχων» δεν μαρτυρούσε δυσαρέσκεια.

Ο Λάκης Γαβαλάς στη φυλακή κοιμάται ελάχιστα, τρώει λιτά και παρακολουθεί τηλεόραση. Είναι τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η τηλεόραση που τον ακολουθούσε σε κάθε βήμα του είναι αυτή η ίδια που του κρατάει σήμερα συντροφιά και στο κελί. Την Παρασκευή το πρωί ο κ. Γαβαλάς δέχθηκε την επίσκεψη ενός φίλου του. Του έφερε ρούχα για να μπορεί να αλλάζει, περιοδικά και βιβλία, κι έμεινε μαζί του περίπου 40 λεπτά.

Ο ίδιος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενώ γνωστοί του υποστηρίζουν ότι ίσως και να είναι η πρώτη φορά που ο mr LAK δεν περιτριγυρίζεται από κόσμο. Μόνος με τον εαυτό του, πολύ μακριά από τον πολύβουο περίγυρό του, παρέα με σιωπές, γνωρίζει και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved