Πωλείται ο Lalaounis;
G-Business

Πωλείται ο Lalaounis;

Ο οίκος Lalaounis έχει συνδέσει το όνομά του με το κόσμημα και έχει καταφέρει να καθιερωθεί διεθνώς ως το πρώτο όνομα στην ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.

Ωστόσο, ήταν σχεδόν αδύνατο να μείνει ανεπηρέαστος από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας με αποτέλεσμα να δει τα κέρδη του να μειώνονται. Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, οι τελευταίες εξελίξεις είναι δυσοίωνες, αφού ο Ηλίας Λαλαούνης αναζητά διέξοδο από την επιχείρησή του. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι, ο επιχειρηματίας έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει την εταιρία του και το brand name που τη συνοδεύει, με άκρως δελεαστική πρόταση για τους πιθανούς αγοραστές.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, αφού εκτός από τον ίδιο, τα ηνία της επιχείρησης έχουν αναλάβει και οι τέσσερεις κόρες του. Αν και η οικογένεια παραμένει ενωμένη και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κρίση, εντούτοις υπάρχουν κάποιες διαφωνίες όσον αφορά στο ποιο πρέπει να είναι το μέλλον του οίκου. Επίσης, ο Ηλίας Λαλαούνης έχει και δέκα εγγόνια, μερικά από τα οποία ήδη ασχολούνται με την επιχείρηση και θεωρούνται το μέλλον αυτής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved