G-Business

Εξομολόγηση-ΣΟΚ του Χρήστου Ιακώβου: «Έβαλα για πούλημα τα πάντα! Έβαλα ακόμα και το σπίτι μου»

Gossip-tv Team

Χθες ο Αντώνης Σρόιτερ στην εκπομπή του "Αυτοψία" που προβάλλεται στον Alpha συνάντησε πολίτες που βιώνουν δραματικά την οικονομική κρίση!

Ευκατάστατοι πολίτες, οι οποίοι μέχρι και πριν λίγο καιρό ζούσαν χωρίς στερήσεις, σήμερα αγωνιούν ακόμη και για τα προς το ζην. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, Χρήστος Ιακώβου! Ο Χρήστος Ιακώβου εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς έχασε τα πάντα, την απόφασή του να βάλει πωλητήριο σε ένα όνειρο ζωής, το σπίτι του, το εστιατόριο που είχε και το έκλεισε πριν κάμποσους μήνες και το γεγονός ότι αυτή την περίοδο ψάχνει για δουλειά!

Ο πρώην προπονητής ασχολήθηκε με τις κατασκευές, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πουλήσει τα διαμερίσματα και είχε μεγάλη χασούρα! Μάλιστα εξαιτίας της μη πώλησης των διαμερισμάτων έφτασε στο σημείο να μην μιλά και με τον κουμπάρο του! Στη συνέχεια το 2009 άνοιξε εστιατόριο, αλλά ούτε αυτή η δουλειά πήγε καλά! Στην αρχή η δουλειά πήγαινε καλά, για κάμποσους μήνες, αλλά μετά δεν υπήρξε πελατεία και αναγκάστηκε τέλη του 2011 να κλείσει το εστιατόριο που άνοιξε στην Νέα Σμύρνη! Έκανε υπομονή για τους εργαζόμενους που είχε, αλλά δεν άντεξε και έβαλε λουκέτο! «Ένιωσα πολύ άσχημα... Χάνεις ένα κομμάτι σου! Πονάς! Όταν έκλεισε το εστιατόριο, ήμουν άρρωστος... Όταν απέλυσα τον κόσμο... ένιωσα άσχημα» είπε χαρακτηριστικά! Δεν δίστασε να πει: «Ψάχνω για δουλειά... προσπαθώ να ασχοληθώ με το εμπόριο...».

«Έβαλα για πούλημα τα πάντα! Το όνειρο ζωής μου, το σπίτι μου το έβαλα για πούλημα, αλλά δεν μπορώ να το πουλήσω...» δήλωσε στον Αντώνη Σρόιτερ! «Νιώθουμε έναν οικονομικό πόλεμο...» τονίζει ο πρώην προπονητής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved