Security and Penetration Testing – Οι ανάγκες των επιχειρήσεων σήμερα
G-Business

Security and Penetration Testing – Οι ανάγκες των επιχειρήσεων σήμερα

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι δεκάδες σπουδαστές και άλλοι παρευρισκόμενοι, την εκδήλωση της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College

η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, με θέμα «Security and Penetration Testing – Οι ανάγκες των επιχειρήσεων σήμερα».

Εισηγητής της συγκεκριμένης ομιλίας ήταν ο κ. Νίκος Στριλιγκάς, Network and Security Engineer. O κ. Στριλιγκάς παρουσίασε το Penetration Testing σαν ένα σύγχρονο, αναπόσπαστο κομμάτι της Ασφάλειας δικτύων και πληροφοριών. Με βάση την προσωπική του εμπειρία στο χώρο, συζήτησε με τους φοιτητές πως αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον εφόδιο για την επιτυχημένη είσοδο στην αγορά εργασίας, ποια είναι τα μυστικά του και ποιες δεξιότητες απαιτούνται από τους ενδιαφερόμενους. Η ανταπόκριση των φοιτητών ήταν μεγάλη , διατυπώνοντας πλήθος ερωτήσεων που αφορούσε τον τομέα της ασφάλειας αλλά και των αντίστοιχων προκλήσεων στην καθημερινή μας ζωή και στην αγορά εργασίας.

Το Employability Week το οποίο διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά (με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελεί την 5η στη σειρά) αποτελεί μια πρωτοβουλία του Mediterranean College. Σκοπός των δράσεων του είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου μέσα από πλήθος δράσεων όπως σεμινάρια, ομιλίες επαγγελματιών, workshops ειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευτικές επισκέψεις και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved