Προκόπης Παυλόπουλος:Ο συλλέκτης εικόνων
G-Politics

Προκόπης Παυλόπουλος:Ο συλλέκτης εικόνων

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει τον Προκόπη Παυλόπουλο για το έργο του εδώ και δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, όμως ο βουλευτής στην Α' Αθηνών πέρα από τα έδρανα της βουλής είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης και πιστός φίλος.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως ποτέ δεν δεχόταν ακριβά δώρα, ειδικά όταν αυτά προέρχονταν από απλούς ψηφοφόρους του. Το μόνο που δεχόταν ήταν εικόνες Αγίων που του έκαναν δώρο και τις έβαζε σε περίοπτη θέση στο γραφείο του καθώς είναι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος. Γι' αυτό και έχει αποκτήσει μία πολύ μεγάλη συλλογή για την οποία καμαρώνει.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος κοιμάται ελάχιστες ώρες την ημέρα καθώς θέλει να βρίσκεται μόνιμα στις επάλξεις και να παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και να επεμβαίνει εγκαίρως προσπαθώντας να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην κοινωνία ενώ αυτό που θυμούνται οι δημοσιογράφοι από την εποχή ακόμα που βρισκόταν στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν ότι δέχονταν ακόμα και μεταμεσονύχτια τηλεφώνημά του αν είχε ξεχάσει να τους ενημερώσει για κάτι ή ήθελε κάτι επιπλέον να πει.

Μεγάλη του αδυναμία τα τρία του παιδιά τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Βλασία Παυλοπούλου -Πελτσεμή. Πρόκειται για τον Βασίλη που είναι δικηγόρος και ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του ο οποίος επίσης έχει αποφοιτήσει από τη Νομική, τη Μαρία, πτυχιούχο Γαλλικής φιλολογίας και τη Ζωή που είναι νηπιαγωγός. Η μεγάλες λατρείες του όμως είναι η εγγονή που έχει αποκτήσει το οποίο μάλιστα βάφτισε πριν λίγα χρόνια στη Μεσσηνία από όπου και κατάγεται αλλά και ένας φουντωτός γάτος τον οποίο έχει «υιοθέτησε» και φροντίζει από μικρό. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφεύγει τα κοσμικά και προτιμά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας για το πολιτικό αλλά και συγγραφικό του έργο το οποίο είναι πλουσιότατο εδώ και δεκαετίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved