Η σύντροφος του Γιάννη Μπουτάρη μιλάει για τη σχέση και τη συμβίωσή τους
G-Politics

Η σύντροφος του Γιάννη Μπουτάρη μιλάει για τη σχέση και τη συμβίωσή τους

Η Γκαμπριέλα Σάινερ είναι μία γοητευτική γυναίκα στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα της αλλά και τον πρότερο βίο της.

Όσοι τη γνωρίζουν την περιγράφουν ως κοσμοπολίτισσα, με πολυπολιτισμικές επιδράσεις και έντονες αντιφάσεις ως άνθρωπο. Έχει υπάρξει, σύμφωνα με τη real, από ηθοποιός μιούζικαλ σε μεγάλες ευρωπαϊκές σκηνές, και μοντέλο σε τηλεοπτικά σποτ έως ακτιβίστρια στις Πρέσπες. Εκεί, συνάντησε τον Γιάννη Μπουτάρη. Ήταν το 2007 σ' ένα συνέδριο στο Αμύνταιο. Της είπε ότι ήθελε πολύ να τη γνωρίσει γιατί έβρισκε ενδιαφέρον το έργο της στο Πολιτιστικό Τρίγωνο των Πρεσπών. Εκείνη, κολακεύτηκε. Εκείνος, άρχισε να τη φλερτάρει.
«Ο τρόπος του ήταν γλυκός, προσεκτικός. Ερχόταν πολύ συχνά στις Πρέσπες και στην Καστοριά. Περάσαμε εκπληκτικά Σαββατοκύριακα στο Νυμφαίο βγάζοντας τα εσώψυχά μας. Κατάλαβα ότι τον ερωτεύτηκα, αρκετούς μήνες μετά, όταν διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα περνούσε μία ημέρα χωρίς να μιλήσουμε στο τηλέφωνο».
Η φωνή της γίνεται τρυφερή όταν μιλάει για τα μικρά «μυστικά» της συμβίωσής της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Συγκινείται όταν φέρνει στο μυαλό της τη στιγμή που τον άκουσε να της κάνει δημόσια εξομολόγηση ζωής.
«Ήταν μία στιγμή που εμπεριείχε όλα όσα περάσαμε, όσα ζήσαμε μαζί. Είχε ειλικρίνεια. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν απλά να τον σφίξω στην αγκαλιά μου» υπογραμμίζει η Γκαμπριέλα. « Έτσι απλή είναι η σχέση μας με τον Γιάννη. Η συμβίωση, άλλωστε, μαζί του είναι τόσο εύκολη. Δεν ενοχλεί ποτέ ο ένας τον άλλο. Μπορεί ο ένας να διαβάζει και ο άλλος δίπλα να δουλεύει ή να βλέπει τηλεόραση. Είναι εύκολος άνθρωπος. Ούτε απαιτητικός ούτε γκρινιάρης. Σε φροντίζει. Σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, χαρούμενα. Το μόνο που θέλει είναι να έχει τη γωνιά του για να διαβάσει τις εφημερίδες του, να πιει τον καφέ του, να καπνίσει το τσιγάρο του. Θέλει να «κουρνιάσει». Να κάνει καμιά σαχλαμάρα, να πειράξει τους φίλους του».
Είναι, όπως λέει, αυτό που χρειαζόταν η ίδια σ' αυτή την περίοδο της ζωής της. Ίσως γι' αυτό δεν δίστασε να εγκαταλείψει την «απομόνωση» των Πρεσπών για ένα νέο ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη την οποία ακόμη ανακαλύπτει.
«Τώρα γνωρίζω τη Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια του Γιάννη και, μέσα από εκείνον έχω αρχίσει να την αγαπώ» τονίζει η Γκαμπριέλα. «Γιατί την αγαπάει τρελά ο Γιάννης τη Θεσσαλονίκη. Την ξέρει καλά. Είναι η πόλη του. Την έχει δει σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης και της αλλαγής της. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα κομμάτι του εαυτού του και αυτός ένα κομμάτι της Θεσσαλονίκης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved