V for… Varoufakis
G-Politics

V for… Varoufakis

Εμπνευσμένη από τον τίτλο της ταινίας V for Vendetta είναι η σελίδα στο Facebook που είναι αφιερωμένη στον Γιάνη Βαρουφάκη και που μέσα σε μια μέρα έχει πάνω από 10.300 likes.

Η σελίδα αυτή έχει ως σκοπό να προβάλλει τις δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών, τη δράση του και τα μηνύματά του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης από τις εκλογές και έπειτα έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για χίλιους λόγους. Είναι ένα από πιο σημαντικά πρόσωπα στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και φυσικά το ενδιαφέρον για την ζωή του, τα πιστεύω του και τον χαρακτήρα του είναι μεγάλο.

Την σελίδα στο Facebook την δημιούργησαν υποστηρικτές του υπουργού Οικονομικών και στις πληροφορίες της, αναφέρει: «Η σελίδα δημιουργήθηκε ως μια κίνηση υποστήριξης της προσπάθειας απεγκλωβισμού από την λιτότητα που εκφράζεται κυρίως από το νέο Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Πιστεύουμε ότι για την διαπραγμάτευση χρειάζονται πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να σταθούν αντάξια των περιστάσεων αντιμετωπίζοντας τους δανειστές ως πραγματικούς εταίρους και όχι ως κάποιους στους οποίους χρωστάμε υποτέλεια. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved