Ραχήλ Μακρή: «Δέχτηκα φοβερό bullying στην πολιτική»
G-Politics

Ραχήλ Μακρή: «Δέχτηκα φοβερό bullying στην πολιτική»

Η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθεί με την πολιτική;
«Ο άντρας μου, ο Αντρέας Τσέκενης , αυτός με παρακίνησε να ασχοληθώ. Μου είπε πως αξίζει όλη αυτή η εμπειρία και πρέπει να τη ζήσω».
Οι γονείς σου πώς το αντιμετώπισαν;
«Κάποια στιγμή ανέβηκα στην Κοζάνη με το ΚΤΕΛ για να συναντηθώ εκεί με τους τοπικούς παράγοντες και έφτασα ξημερώματα στην πόλη. Χτύπησα το κουδούνι στου σπιτιού μου και μόλις με είδαν οι γονείς μου με ρώτησαν αν χώρισα! Τότε τους ανακοίνωσα ότι κατεβαίνω υποψήφια στις εκλογές γι' αυτό και πήγα εκεί. Ανακουφίστηκαν αμέσως όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν χώρισα! Ο πατέρας μου, ωστόσο, είχε πάρα πολλές αντιρρήσεις γιατί φοβάται για τη ζωή μου. Μου έχουν εκμυστηρευτεί φίλοι του ότι κλαίει στο καφενείο. Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου! Έχω περάσει πάρα πολλά ως βουλευτής. Σε ορισμένα, βέβαια, φταίω κι εγώ, επειδή την πολιτική δεν την βλέπω ως επάγγελμα αλλά ως λειτούργημα».
Σκέφτηκες ποτέ να αποχωρήσεις;
«Πολλές φορές γιατί έχω πικραθεί πολύ. Η πολιτική έχει καθημερινές "μαχαιριές" και απογοητεύσεις, μην ξεχνάς πως με έχουν διαγράψει!»
Ποιος αποφάσισε γι' αυτήν τη διαγραφή;
«Οι ίδιοι. Την υπογραφή την έβαλαν όλοι μαζί. Γιατί ήμουν το αγκάθι εκεί μέσα. Δεν υπήρχε ειλικρίνεια μεταξύ μας αλλά ανταγωνισμός και ζήλια. Όλο αυτό δεν με εξέφραζε. Δεν ήξερα αν θα συνέχιζα σε άλλο κόμμα μετά από αυτό».
Δέχονται bullying οι άνθρωποι της πολιτικής που δεν προέρχονται από τζάκια;
«Ναι, φοβερό bullying. Εγώ προσωπικά δέχτηκα γιατί είχα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. Αυτό, βέβαια, μου έδωσε δύναμη για να συνεχίσω. Η Ραχήλ όταν αποφάσισε να μπει στη Βουλή ήταν αγκάθι».


Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved