Πατέρας έγινε ο Έλληνας που ζει με την καρδιά του Ντουζόν Ζαμίτ
Society

Πατέρας έγινε ο Έλληνας που ζει με την καρδιά του Ντουζόν Ζαμίτ

Το 2008 ο νεαρός Αυστραλός Ντουζόν Ζάμιτ σκοτώθηκε στη Μύκονο μετά από επίθεση που δέχτηκε έξω από ένα club.

Η υπόθεσή του τότε είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση όταν έκανε «δώρο ζωής» στον ομογενή Κώστα Γρίμπιλα ο οποίος ζει έκτοτε με την καρδιά του Ντουζόν.

Σήμερα που μόλις έγινε πατέρας, ο Κώστας Γρίμπιλας λέει: «Πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Αγγελική (η κόρη του) έχει δυο μπαμπάδες και θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το μεγαλείο της καρδιάς του Ντουζόν».

Και τονίζει ο Κώστας: «Πώς μπορώ ποτέ να ξεχάσω τον Ντουζόν, όταν κάθε χτύπος της καρδιάς μου, μου θυμίζει πόσο τυχερός στ" αλήθεια είμαι; Δεν θα ήμουν εδώ, χωρίς εκείνον, αλλά ούτε και η κόρη μου. Είχα μόνο δυο μέρες ζωής όταν παρουσιάστηκε το μόσχευμα της καρδιάς του Ντουζόν».

Η συγκίνηση είναι το ίδιο δυνατή, όπως και τον πρώτο καιρό: « Γι" αυτό, η γυναίκα μου κι εγώ, θέλαμε οι γονείς και τα αδέλφια του Ντουζόν να γνωρίσουν αμέσως το κοριτσάκι μας και ζητήσαμε από τη μητέρα του, Ρόζμαρι, να γίνει νονά του. Σε εκείνους χρωστάμε το ότι σήμερα κρατάμε στην αγκαλιά μας αυτό το κοριτσάκι. Αν δεν ήταν εκείνοι, δεν θα ήταν εδώ η Κωνσταντίνα, να κοιμάται πάνω στο στήθος μου και ν" ακούει τους χτύπους της καρδιάς του Ντουζόν. Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα του είμαι σ" όλη μου τη ζωή, ευγνώμων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved