Ο Έλληνας κυνηγός επικηρυγμένων
Society

Ο Έλληνας κυνηγός επικηρυγμένων

Το επάγγελμά του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και πολύ... ιδιαίτερο.

«Πάντα πρέπει να προσέχεις μήπως κάποια σφαίρα γράφει το όνομα σου!» λέει ο Έλληνας που κυνηγά άτομα επικηρυγμένα στην Αμερική. Ο λόγος για τον 46χρονο Γιώργο Ζούβελο, που γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στο Κουίνς, της Νέας Υόρκης το 1968. Έχει κερδίσει τον τίτλο του «Bail Boss», δηλαδή του αφεντικού της εγγύησης.
Είναι ο άνθρωπος που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καταβάλει την απαραίτητη εγγύηση για να βγει ένας κρατούμενος από τη φυλακή και στη συνέχεια, αν αυτός δεν εμφανιστεί στο δικαστήριο και γίνει φυγάς, στήνει όλη την επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψής του.
«Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες που να κάνουν αυτή τη δουλειά. Έξω από τη φυλακή είναι πιο εύκολο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Πολλοί φυγάδες έρχονται στη Νέα Υόρκη γιατί είναι πιο εύκολο να κρυφτούν. Οι πόρνες, για παράδειγμα, έχουν μάτια και αυτιά, όπως επίσης οι προστάτες τους και οι διακινητές ναρκωτικών. Μου δίνουν πληροφορίες κι εγώ τους πληρώνω, όπως θα έκανε ένας ντετέκτιβ» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved