Ο καιρός της εβδομάδας- Νέα επιδείνωση τη Δευτέρα
Society

Ο καιρός της εβδομάδας- Νέα επιδείνωση τη Δευτέρα

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει καιρός από το βράδυ της Κυριακής (11/1/2015) καθώς βροχές αναμένεται να σημειωθούν στη δυτική Ελλάδα οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί με ένταση 8 έως 9 μποφόρ.


Ο καιρός τη Δευτέρα (12/1)
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια να σημειώνονται στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί βόρειοι με ένταση 8 έως 9 μποφόρ. Πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από βορρά προς νότο.
Στην Αττική θα δημιουργηθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν με καταιγίδες να σημειώνονται ενώ το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα χιονόπτωσης στα γύρω ορεινά του νομού. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση από το απόγευμα ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα δημιουργηθούν νεφώσεις ενώ θα εκδηλωθούν βροχές ή χιονόνερο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved