Ο θείος του Βαγγέλη ξεσπά κατά της Ακρίτα: «Το θέμα δεν σε αφορά!»
Society

Ο θείος του Βαγγέλη ξεσπά κατά της Ακρίτα: «Το θέμα δεν σε αφορά!»

Ενοχλημένος είναι ο Γιάννης Γιακουμάκης, ο θείος του 20χρουνου αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη με όσα είπε η Έλενα Ακρίτα σχετικά με την υπόθεση του ανιψιού του.


Θυμίζουμε ότι η κυρία Ακρίτα είχε κάνει μια παρέμβαση και έστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κ. Πανούση.
Ο εκπρόσωπος όμως της οικογένειας μίλησε στο protothema.gr, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει ενοχληθεί από την κίνηση αυτή της κ. Ακρίτα και σημειώνοντας, για μία ακόμη φορά, ότι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει την οικογένεια είναι να βρεθεί ζωντανός, σώος και αβλαβής ο Βαγγέλης.
«Η κυρία Ακρίτα, ύστερα από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεοπτικής ή και συγγραφικής παρουσίας, θεώρησε απαραίτητο και πάντα μέσα στo πλαίσιo της απέλπιδος προσπάθειάς της να επανέλθει με κάποιο τρόπο στα τηλεοπτικά δρώμενα ασχολήθηκε με το τραγικό κατά τα άλλα θέμα του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη θεωρώντας ότι κάνοντας αυτήν την παρέμβαση θα ασχοληθούν κάποιοι μαζί της για να επανέλθει έστω με αυτόν τον τρόπο και πάλι στη δημοσιότητα».
Σύμφωνα με όσα λέει ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γιακουμάκης, θείος του Βαγγέλη και δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του νεαρού δεν γίνεται κατανοητός ο απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης και των δηλώσεων της κυρίας Ακρίτα: «Δεν κατανοούμε τον απώτερο σκοπό της συγκεκριμένης κίνησης καθώς και των δηλώσεών της όταν στην πολύ συγκεκριμένη τραγική ιστορία τα ζητούμενα ουσιαστικά είναι και θα έπρεπε να είναι δύο μόνο πράγματα: Να βρεθεί ο συγκεκριμένος 20χρονος σώος αβλαβής και φυσικά ζωντανός και δεύτερον να αφήσουμε την αστυνομία να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της, η οποία βεβαίως βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των ανακρίσεων των ενόρκων εξετάσεων και σε συνδρομή πάντα με το Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ και σε απόλυτη και άμεση συνεργασία εξακολουθούν την έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις, για την εύρεση -το συντομότερο δυνατό- του αγνοούμενου Βαγγέλη. Στο θέμα των υπαινιγμών της περί εμπλοκής βουλευτή στην υπόθεση, χωρίς να κατονομάζει, με αόριστες και γενικόλογες εκφράσεις δεν νομίζω ότι βοηθά κάπου στην εξέλιξη της υπόθεσης και την πορεία των ερευνών», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved