Ποιος «παρακολουθούσε» τον Βαγγέλη από τον περασμένο Μάρτιο;
Society

Ποιος «παρακολουθούσε» τον Βαγγέλη από τον περασμένο Μάρτιο;

Ένας 30χρονος «αστυνομικός» είχε γίνει από τον Μάρτιο του 2014, μετά τα επεισόδια bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το μάτι της διεύθυνσης για τον 20χρονο σπουδαστή, μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το Έθνος, o 30χρονος διέκοψε στο τελευταίο έτος τις σπουδές του στη Σχολή Αστυνομίας και αποφάσισε να γίνει τυροκόμος, για να ασχοληθεί με τη μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειάς του -πάνω από 3.000 κεφάλια- και έμενε από τότε στο απέναντι δωμάτιο από αυτό του Βαγγέλη. Η διεύθυνσης της Σχολής αποφάσισε να αλλάξει δωμάτιο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, όταν έπεσαν στην αντίληψή της κάποια περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς από την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών.
Ετσι έγινε μετακόμισή του σε ένα δίκλινο δωμάτιο το οποίο μοιραζόταν με τον 19χρονο σπουδαστή από τη Μυτιλήνη. Ακριβώς απέναντι έμενε ο «αστυνομικός», ο οποίος παρακολουθούσε αν ο Βαγγέλης δέχεται περίεργες επισκέψεις και ενοχλήσεις από άλλους σπουδαστές.

Ο 30χρονος δε διαπίστωσε κάτι περίεργο και ουδέποτε ανέφερε κάτι σχετικό στη διεύθυνση.

Μάλιστα, λέγεται πως λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του Βαγγέλη , είχε πάρει τους βαθμούς του και εμφανιζόταν πολύ στενοχωρημένος, παρά το γεγονός ότι αυτοί δεν ήταν χαμηλοί.
Τα στόματα των σπουδαστών πάντως ανοίγουν στις συμπληρωματικές καταθέσεις που δίνονται στην αστυνομία και ο φάκελος της προανάκρισης δεν αναμένεται να κλείσει τις επόμενες μέρες.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποιο ίχνος του σπουδαστή. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν χθες να γίνει νέα έρευνα με σόναρ στον βυθό της λίμνης Παμβώτιδας, ενώ σε περιορισμένη έκταση γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή έψαξαν αστυνομικοί και δυνάμεις των ΕΚΑΜ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved