Ένα σκάφος (του Αλαφούζου) πέφτει πέφτει…. σε τιμή
G-Business

Ένα σκάφος (του Αλαφούζου) πέφτει πέφτει…. σε τιμή

Έχει περάσει ένας και πλέον χρόνος από την στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να βγάλει το «καμάρι» του προς πώληση.

Το σκάφος Ermis 2 που αντικατέστησε το πρώτο Ermis που είχε στην ιδιοκτησία του ο γνωστός επιχειρηματίας σχεδιάστηκε από τον διάσημο στο είδος του Rob Humphreys και κατασκευάστηκε το 2008 από τα ναυπηγεία McMullen & Wing. Από τα πιο ελαφριά σκάφη στον κόσμο για το μέγεθός του θεωρήθηκε και είναι από τα πιο γρήγορα κάνοντας τον ιδιοκτήτη του να το καμαρώνει.

Οι καταστάσεις όμως τον οδήγησαν να το βγάλει πέρυσι το καλοκαίρι στις λίστες των μεσιτικών γραφείων πωλήσεως πολυτελών yachts με τιμή πώλησης τα 16.000.000 Ευρώ. Και αυτό είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το γεγονός ότι το σκάφος εδώ και έναν χρόνο παραμένει απούλητο με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται ξανά στις λίστες αλλά με νέα μειωμένη τιμή. Ξεχάστε τα, τα 16 εκατομμύρια Ευρώ.

Τρία εκατομμύρια κάτω είναι η νέα τιμή, στα 13.000.000 Ευρώ, δηλαδή κάτι παραπάνω από 17 εκατομμύρια δολάρια. Για να δούμε, με την μειωμένη τιμή θα πουληθεί ή θα χρειαστεί και νέα μείωση;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved