Άντζελα Ευριπίδη: Η νέα ζωή στο Μαυροβούνιο και οι επιχειρήσεις
G-Business

Άντζελα Ευριπίδη: Η νέα ζωή στο Μαυροβούνιο και οι επιχειρήσεις

Εκτός Ελλάδας εργάζεται τους τελευταίους µήνες η Μις Ελλάς 1998 Άντζελα Ευριπίδη και συγκεκριµένα στο Μαυροβούνιο, όπου αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνηµα στη ζωή της.

Το όµορφο µοντέλο, που µεσουρανούσε στις πασαρέλες στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του ‘00, αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελµατικό ξεκίνηµα. «Τους τελευταίους µήνες ζω και εργάζοµαι στο Μαυροβούνιο σε µεγάλο κατάστηµα κοσµηµάτων, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα της χώρας και φιλοξενεί και τη δική µου συλλογή κοσµηµάτων Angel by Stratis», δηλώνει στη Real η ίδια, η οποία επισηµαίνει πως παρόλο που κυνηγάει την τύχη της στο εξωτερικό, δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό µακριά από την Ελλάδα: «Βρίσκοµαι στο Μαυροβούνιο εδώ και τόσο καιρό για το άνοιγµα του µαγαζιού επειδή το επιβλέπω. Αργότερα όµως θα πηγαινοέρχοµαι ανάλογα µε τις απαιτήσεις, γιατί δεν µπορώ να µείνω πουθενά εκτός της χώρας µου». Την απόφαση να δραστηριοποιηθεί σε µία άλλη χώρα την πήρε όταν επιχειρηµατίες από το Μαυροβούνιο, µετά την παρουσίαση της συλλογής κοσµηµάτων της, της έκαναν µία πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελµατική πρόταση, στην οποία δεν µπορούσε να αρνηθεί.
Με την προοπτική να «στήσει» και άλλα τέτοια καταστήµατα ανά τον κόσµο όπου διατίθενται τα κοσµήµατα που φέρουν την υπογραφή της και είναι δηµιουργίες του σχεδιαστή Στρατή Βογιατζή, η Άντζελα Ευριπίδη ανυποµονεί να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να φτιαχτεί µια τέτοια µπουτίκ κοσµηµάτων σε κάποιο από τα δεκάδες όµορφα ελληνικά νησιά: «Η Ελλάδα είναι η πατρίδα µου και εννοείται πως θα επενδύσω επιχειρηµατικά στη χώρα µου µε ένα µαγαζί όπως το έχω ονειρευτεί στη Σαντορίνη ή σε κάποιο άλλο αγαπηµένο νησί, µιας και πιστεύω στον τουρισµό µας!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved