Νίκος Μίχας: Ροκάς, γιατρός και τώρα και... επιχειρηματίας!
G-Business

Νίκος Μίχας: Ροκάς, γιατρός και τώρα και... επιχειρηματίας!

Ο Νίκος Μίχας δεν ξεχώρισε ποτέ τις δύο µεγάλες του αγάπες, την ιατρική και το τραγούδι. Ούτε ποτέ µπήκε στο δίληµµα Iατρική ή µουσική! Γιατί πάντα κατάφερνε να συνδυάζει και τα δύο.

Από τότε που µε µια κιθάρα στο χέρι έφευγε για τη Ρουµανία για να σπουδάσει γιατρός. «Πάντα... πατούσα και στην Ιατρική και στη µουσική. Η Ιατρική µού δίνει την ενέργεια που χρειάζοµαι για να ασχολούµαι µε τη µουσική µου», δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής που όλοι γνωρίσαµε µέσα από το «Fame Story 2». Και αν µετά τη συµµετοχή του στο σόου ταλέντων αποφάσισε να αδράξει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στον χώρο της µουσικής, τώρα είπε να ανοίξει έναν νέο κύκλο στη ζωή του, κάνοντας την ειδικότητά του -παθολογία συγκεκριµένα- σε δηµόσιο νοσοκοµείο της Αθήνας. «Είχα αφήσει την Iατρική για κάποιο χρονικό διάστηµα, αλλά δεν ήταν κάτι που είχα παρατήσει ή ξεγράψει. Ηρθε η κατάλληλη στιγµή και τώρα κάνω παθολογία, αλλά σκοπεύω να γίνω δερµατολόγος», λέει ο Νίκος, ο οποίος καθηµερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα επείγοντα περιστατικά προκειµένου να απαλύνει τον πόνο των ασθενών. Πολλοί τον αναγνωρίζουν και άλλοι «µου ζητάνε και αυτόγραφο. Οι περισσότεροι όµως εκείνη την ώρα που πονούν δεν είναι σε θέση να εκφραστούν όπως ίσως θα ήθελαν. Υπάρχουν, πάντως, και κάποιοι που ξαφνιάζονται», λέει ο ίδιος.
Ο Νίκος για περίπου τέσσερα χρόνια µετά το «Fame Story 2» δεχόταν τη µία πρόταση µετά την άλλη για σπουδαίες συνεργασίες σε µεγάλα νυχτερινά σχήµατα αλλά και συναυλίες, που είναι και η µεγάλη του αγάπη.
Τι συνέβη, όµως, και το επόµενο διάστηµα ο ίδιος εξαφανίστηκε από το προσκήνιο; Ο ίδιος εξηγεί στη real: «∆ιήνυσα µία περίοδο που δεν υπήρχε κάτι στην Ελλάδα να µε κρατά. ∆εν είχα κάτι να πω µέσα από τη µουσική µου και αποφάσισα να µείνω λίγο εκτός, µέχρι να ξαναβρώ πώς θέλω να εκφραστώ µε τα τραγούδια µου». Γι’ αυτό και έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια στη Γαλλία. «Πήγα εκεί για να πειραµατιστώ στη µουσική. Εφυγα για καθαρά καλλιτεχνικούς λόγους». Και τώρα µε ενθουσιασµό αναφέρεται στα επόµενα µεγαλεπήβολα σχέδιά του που αφορούν το τραγούδι: «Εχω προγραµµατίσει µια µεγάλη περιοδεία το καλοκαίρι σε µουσικά φεστιβάλ µαζί µε το γκρουπ µου, ενώ είναι σχεδόν έτοιµος ο καινούργιος µου δίσκος µε τίτλο ‘‘Στιγµές’’ που τον δουλεύαµε πέντε χρόνια τώρα. Πρόκειται για σηµαντικές µουσικές στιγµές µου, όπως για παράδειγµα ένα τραγούδι που είχα γράψει όταν ήµουν ακόµα 19 χρόνων». Και αν κάποιος αναρωτιέται πώς θα µπορέσει πρακτικά να συνδυάσει τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις ως γιατρού µε αυτές ως µουσικού, ο ίδιος δεν δείχνει να έχει καθόλου άγχος: «Πάντα έχεις χρόνο να συνδυάζεις πράγµατα που σου αρέσουν», λέει ο Ν. Μίχας, ο οποίος δείχνει να διανύει µια από τις πιο δηµιουργικές περιόδους της ζωής του. Γιατί, εκτός όλων των άλλων, αποφάσισε να κάνει και το πρώτο επιχειρηµατικό του βήµα ως συνιδιοκτήτης στο vintage cafe «Σεµεδάκι» που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved