Νόνη Δούνια: Η επαγγελματική δραστηριότητά της στις Σπέτσες
G-Business

Νόνη Δούνια: Η επαγγελματική δραστηριότητά της στις Σπέτσες

H μητέρα της Νόνη Δούνια κατάγεται από τις Σπέτσες. Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων κι εκεί αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με τον σύζυγο της, Κυριάκο Μουρατίδη.

«Βρήκαμε πριν από τρία χρόνια διαθέσιμο χώρο στην κεντρική πλατεία του χωριού και πήραμε την απόφαση σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία να επενδύσουμε κόπους είκοσι ετών εργασίας στο νησί μας τους ανθρώπους του» τόνισε στην Freddo.

Πώς πάει η σεζόν έως τώρα; «Η αλήθεια είναι ότι οι Σπέτσες στηρίζονται κυρίως από εσωτερικό τουρισμό και τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως οι Έλληνες αυτή τη χρονιά θα έχουν μειωμένες δυνατότητες για διακοπές. Αντίστοιχα μηνύματα λαμβάνω και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ζω καθημερινά την αγωνία των επαγγελματιών, που παλεύουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Η αύξηση του ΦΠΑ στα και την εστίαση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., η άκριτη υπερφορολόγηση, καθώς πρόχειρη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος επιδείνωσαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση σε μια χρονική συγκυρία που θα μπορούσε η χώρα να φιλοξενήσει τους περισσότερους τουρίστες από ποτέ. Με φοβίζει το μέλλον για την οικονομική κατάσταση των νησιωτών κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το χειρότερο όλων είναι η απαισιοδοξία και η ανασφάλεια που πλέον κυριαρχούν στη σκέψη μας. Τώρα για την Ελλάδα είναι ξεκαθάρισε όλους ότι ο τουρισμός θα μπορούσε να αναδειχθεί σε κύριο μοχλό ανάπτυξης, με ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο που θα ακολουθούσε κάθε κυβέρνηση του τόπου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved