Νεκτάριος Νικολόπουλος: Η επιχείρησή του στην Αμερική
G-Business

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Η επιχείρησή του στην Αμερική

Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μαζί με τον Παύλο Γιαβή, τον Μάνο Γαλανό και τον Χάρη Κουτσογιάννη αποφάσισαν να ανοίξουν εστιατόριο στο Μαϊάμι, όταν κάποιοι είχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα τα καταφέρουν. 

Μένοντας όλοι μαζί σε ένα μεγάλο σπίτι, βιώνουν αυτές τις ημέρες την επιτυχία του νέου τους ρεστοράν, σε μια από τις πιο σικ και πολυσύχναστες συνοικίες της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μόνο που για να γίνει αυτό χρειάστηκαν δεκάδες ταξίδια, άφθονη δημιουργική τρέλα, πολλή δουλειά και ακόμη περισσότερα ξενύχτια, έτσι ώστε να στηθεί το «Βοhο» στην πασίγνωστη Coconut Grove.

«Το μαγαζί ξεκίνησε από όλη αυτή την ιστορία με την κρίση. Επειδή πλέον δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο και αφού με δυο δραχμές που -μπορεί να έχεις στην τράπεζα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι έξω».

Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι πριν από ενάμιση χρόνο και όταν αποφάσισαν να ξεκινήσουν, το πρώτο πράγμα που έψαλαν ήταν ο χώρος.

«Μία φίλη μου που μένει μόνιμα εκεί και μιλάει ισπανικά μας βοήθησε πολύ στην αρχή. Έπειτα, πάνω στην έρευνα, πέσαμε σε αυτή τη γωνία στην Coconut Grove και στον συγκεκριμένο χώρο».

Ο Νεκτάριος ενθουσιάστηκε, όπως και οι υπόλοιποι τρεις, με το οίκημα, αφού η περιοχή θεωρείται από τις καλύτερες του Μαϊάμι. Λιγότερο τουριστική, με κατοίκου μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συγκλονιστικών βιλών πάνω στα πολυφωτογραφημένα κανάλια.

«Είναι μια περιοχή σαν το Ψυχικό, την Κηφισιά και τη δική μας Βουλιαγμένη και έχει πολύ δυνατούς "παίκτες", που ενώ έχουν Bentley στα γκαράζ τους κυκλοφορούν με τα αυτοκινητάκια τον γκολφ. Είναι δηλαδή χαλαροί και δεν κάνουν show off»

Χρειάστηκε να περάσουν εννέα μήνες για να ανοίγει το «Βοhο», αφού η τετράδα μάθαινε καθημερινά τα... κατατόπια.

«Το συγκεκριμένο μέρος δεν ήταν ποτέ εστιατόριο. Αρχικά ήταν μαγαζί με παπούτσια, μετά έγινε παγωτατζίδικο και μετά ήρθαμε εμείς» τόνισε στο Thema People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved