Νεκτάριος Νικολόπουλος: «Πονεμένη ιστορία. Εκεί κατάλαβα ότι…»
G-Business

Νεκτάριος Νικολόπουλος: «Πονεμένη ιστορία. Εκεί κατάλαβα ότι…»

Αν και χωρίς καμία ακόμα διαφημιστική προβολή το μαγαζί του Νεκτάριου Νικολόπουλου στην Αμερική είναι ήδη γεμάτο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Το μόνο που τους λείπει είναι το μπαρ μέσα στο μαγαζί, το οποίο θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες αφού η άδεια για οινοπνευματώδη τούς κόστισε 180.000 δολάρια.

«Μέχρι τώρα το feedback που πήραμε είναι απίστευτο, αλλά με την πάροδο του εξαμήνου θα ξέρουμε πια πού θα κάτσει η μπίλια. Για να καταλάβεις πάντως, πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα εδώ, την ημέρα που ανοίγαμε ο διπλανοί μας, που έχει και αυτός εστιατόριο, το έκλεισε για να δουλέψουμε μόνο εμείς! Πες μου αν αυτό θα γινόταν ποτέ στην Ελλάδα» τόνισε στο Thema people.

Μίλησε και για τα όσα βίωσε με την Υδρουσα, το νησί που υπενοικίασε για να στήσει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ.

«Πονεμένη ιστορία. Εκεί κατάλαβα ότι στην Ελλάδα, τη χώρα της δημοκρατίας, πρέπει να φτάνεις τελικά μέχρι ενός σημείου. Σε αυτές τις δουλειές οτιδήποτε παραπάνω πας να κάνεις, απλά απαγορεύεται, Έτσι τουλάχιστον το είδαν κάποιοι. Οτι ήρθε ένας μαλλιάς με μούσια να μας πάρει το νησί μας».

Αν και, όπως τονίζει, πήρε όλες τις απαιτούμενες άδειες και έχει δικαιωθεί σε όλα τα δικαστήρια, «θα πρέπει συνέχεια να εξηγώ το όνειρο του καθενός, που βλέπει ότι εγώ θα ανοίγω μπουζούκια στο νησί. Πρέπει, δηλαδή, σε αυτή την ηλικία, να εξηγήσω στον δήμαρχο Βάρης-Βουλιαγμένης ότι δεν θα γίνει κλαμπ ή στριπτιζάδικο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved