Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα του Κώστα Καραφώτη!
G-Business

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα του Κώστα Καραφώτη!

Τη µεγαλύτερη πρόκληση στη σχέση τους έχουν να αντιµετωπίσουν ο Κώστας Καραφώτης και η αγαπηµένη του σύντροφος, τραγουδίστρια Άννα ∆ινέρη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που αγαπήθηκε µέσα από τη συµµετοχή του στο µουσικό talent show «Fame Story» και κατάφερε να καθιερωθεί στον χώρο µε το αστείρευτο ταλέντο του και τη γνήσια λαϊκή φωνή του, σύµφωνα µε τη Real, ετοιµάζει τις βαλίτσες του για να µεταναστεύσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Κώστας Καραφώτης πήρε τη µεγάλη απόφαση να κάνει ένα νέο επαγγελµατικό βήµα που δεν έχει καµία σχέση µε την καριέρα του και να ανοίξει ένα café restaurant στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριµένα στο Μανχάταν.
Μία πολύ σηµαντική απόφαση που θα τον αναγκάσει να ζήσει για µεγάλο χρονικό διάστηµα µακριά από τη µελαχρινή καλλονή σύντροφό του, που τον τελευταίο ενάµιση χρόνο τού έχει αλλάξει τη ζωή. «∆ιανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. Μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειµώνα, η Άννα και ο Κώστας απόλαυσαν ένα “γεµάτο” καλοκαίρι. Οι δυο τους ήρθαν ακόµη πιο κοντά, αποδεικνύοντας µε τον καλύτερο τρόπο πως ο έρωτάς τους έχει πολύ γερές βάσεις», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή και συµπληρώνει για τα νέα σχέδια του λαϊκού καλλιτέχνη και πόσο αυτά θα επηρεάσουν τη σχέση του µε την όµορφη τραγουδίστρια: «Η απόφασή του να δραστηριοποιηθεί επιχειρηµατικά στην Αµερική σίγουρα θα είναι δύσκολη στην αρχή για το ζευγάρι, καθώς θα χρειαστεί να βρίσκεται εκεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Θα είναι µία πρόκληση και για τους δύο, δοκιµάζοντας τις αντοχές και την αγάπη τους. Σίγουρα, όµως, θα βγουν κερδισµένοι».
Ο Κώστας Καραφώτης, µέσα από το νέο επαγγελµατικό του βήµα, θα κάνει πραγµατικότητα το µεγαλύτερο όνειρό του σε έναν τόπο που έχει εδώ και χρόνια στην καρδιά του. «Λατρεύει το Μανχάταν. Κάθε χρόνο το επισκέπτεται, καθώς εκεί ζουν αδελφικοί του φίλοι», αποκαλύπτει η ίδια πηγή για την απόφαση του δηµοφιλούς καλλιτέχνη να ανοίξει εστιατόριο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και καταλήγει: «Από τις συναυλίες του δεν λείπει ποτέ µία στάση στο Μανχάταν. Ο Κώστας ξέρει να µεταφέρει στους Έλληνες οµογενείς µια µοναδική ατµόσφαιρα µε άρωµα Ελλάδας. ∆ιατηρεί µε τους θαυµαστές του εκεί µία σχέση αγάπης που κρατάει χρόνια και δεν µετρά χιλιόµετρα και αποστάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved