Θύμα των «κλεφτών του λεκέ» πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας (photos)
G-Business

Θύμα των «κλεφτών του λεκέ» πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας (photos)

Οι «κλέφτες του λεκέ» χτύπησαν και τον γνωστό επιχειρηματία κι ιδρυτή εταιρίας φυτικών καλλυντικών.

Έγι­νε ακόμα ένα θύμα των επιτήδειων που προσεγγίζουν ανυποψίαστους ανθρώπους με την πρόφαση ότι έχει λερωθεί το σακάκι τους και εκ­μεταλλευόμενοι τη στιγμιαία αμηχανία του «στόχου» ή την προσπάθεια του να βγάλει το σακάκι του για να το καθαρίσει, ένας συνεργός τους αρπάζει την τσάντα του και γίνονται μαζί καπνός!

Οι συγκεκριμένοι κλέφτες δρουν μέσα στην πολυκοσμία του κέντρου της Αθήνας, και μάλιστα, όταν το θύ­μα «τσιμπήσει», δήθεν προσπαθούν να του καθαρίσουν τον λεκέ. Ετσί ξάφνιασαν τον επονομαζόμενο «βασιλιά των φυτικών καλλυντικών» στις 8 το βρά­δυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο επι­χειρηματίας βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος με δύο συνεργάτες του από την Ασία, όταν διαπίστωσαν ξαφ­νικά ότι κάποιος είχε λερώσει τα σακά­κια των κοστουμιών τους με υγρό make up! Οπως έγραψε ο Γιώργος Κορρές στην ανάρτηση του, με την-οποία έκα­νε .γνωστή την άσχημη εμπειρία του, σκέφτηκαν να αγοράσουν υγρά μα­ντιλάκια για να καθαριστούν.

Γιώργος Κορρές
Γιώργος Κορρές

«Στη γωνία της Φιλελλήνων σταματάμε για να τους βοηθήσω να σκου­πίσουν όπως όπως τα ρούχα τους, έχουν ήδη ακυρώσει το επόμενο ρα­ντεβού τους και είναι καταστενοχωρη­μένοι και νιώθουμε όλοι ντροπιασμέ­νοι. Τη στιγμή που γυρίζω να βοηθήσω τον έναν, δυο νεαροί μιλούν στον δεύ­τερο και ένας τρίτος αρπάζει την τσά­ντα που μόλις είχε ακουμπήσει κάτω, για να σκουπίσει τα ρούχα του.

Σε τρία δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί όλοι και είναι πλέον φανερό το τι και το για­τί. Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύ­τως παραδομένοι στην αφέλεια μας, στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε στόχοι για τουλάχιστον πέντε λεπτά...» περιέγραψε ο επιχει­ρηματίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved