Νέες αποκαλύψεις για τον Ουίστον Τσόρτσιλ;
G-Politics

Νέες αποκαλύψεις για τον Ουίστον Τσόρτσιλ;

Νέο βιβλίο με αποκαλύψεις που... σοκάρουν για τον Ουίνστον Τσόρτσιλ. Συμφώνα με τον συγγραφέα, ο οποίος είναι ευυπόληπτος Βρετανός ιστορικός, είναι πιθανό να ήταν... ομοφυλόφιλος.

Ο Μάικλ Μπλοκ στο βιβλίο του με τίτλο «Closet Queens: Some 20th century British Politicians» αναφέρει ότι ο γνωστός για τον μισογυνισμό του πολιτικός, αν και πατέρας πέντε παιδιών, ανήκε στην κατηγορία των «βασιλισσών της ντουλάπας», όπως αποκαλούνταν οι κρυφοί ομοφυλόφιλοι στη δεκαετία του ΄60.
Ο Τσόρτσιλ επέλεξε να παντρευτεί την όμορφη και περιποιητική Κλεμαντίν, για την οποία δεν επιδείκνυε κανένα συναισθηματικό ή σεξουαλικό ενδιαφέρον, προκειμένου να έχει το προφίλ που απαιτούσε η εποχή για έναν πολιτικό καριέρας. Είχε και μια κατηγορία που τον βάραινε από τα φοιτητικά χρόνια του για συμμετοχή σε ομοφυλοφιλικά όργια.
Αντιθέτως ήταν πολύ τρυφερός με τους κατά καιρούς στενούς συνεργάτες του και τους στενούς φίλους του. Ενδεικτικό είναι ότι στα 31 του απαίτησε να έχει ως ιδιαίτερο του έναν κατώτερο αξιωματικό, τον Έντι Μαρς, τον οποίο γνώρισε σε ένα πάρτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved