Φωτεινή Πιπιλή: Ζήτησε να μην ρετουσαριστούν οι φωτογραφίες της
G-Politics

Φωτεινή Πιπιλή: Ζήτησε να μην ρετουσαριστούν οι φωτογραφίες της

Η Φωτεινή Πιπιλή φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού ΟΚ και μίλησε για όλα.

Το μόνο που δεν αποκάλυψε ήταν η ηλικία της, σίγουρα όμως είναι από τις γυναίκες που δεν της απασχολεί αυτό και μάλιστα και το απέδειξε αφού ζήτησε να μην ρετουσαριστούν οι φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τη συνέντευξη της.
Όταν συμφωνήσατε να φωτογραφηθείτε για το ΟΚ το πρώτο που ζητήσατε ήταν να μη ρετουσαριατούν οι φωτογραφίες σας.
«Αυτό που είπα ήταν ότι αν με ρειουσάρετε -επειδή ξέρω ότι είναι μία τακτικά που χρησιμοποιούν πια τα περιοδικά-, να με κάνετε να δείχνω σαν μία γυναίκα της ηλικίας μου και όχι σαν τη μούμια του Τουταγχαμών»
Δεν πας απασχολεί να δείχνετε νέα και ωραία;
«Δεν με ενδιέφερε ποτέ να δείχνω όμορφη. Νέα και να ήθελα να δείξω, δεν θα μπορούσα, γιατί είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, οπότε μπορεί ο καθένας να υπολογίσει την ηλικία μου»
Θα λέγατε ποτέ την ηλικία σας σε συνέντευξη; «Όχι. Ούτε την ημερομηνία των γενεθλίων μου λέω, γιατί μετά θα τπ μάθουν, θα γεμίζουν το facebook με ευχές και θα μου γράφουν συνέχεια «χρόνια πολλά». Όποιος θέλει να τη μάθει ξέρει», λέει στο OK ενώ αποκαλύπτει αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ ή θεραπείες προσώπου. «Μία φορά πήγα να κάνω. Πόνεσα, είδα και τη ρυτίδα που έχω ανάμεσα στα φρύδια να εξαφανίζεται και δεν το ξαναέκανα. Ρώτα μία καλή αισθητικό. Αν αρχίσεις να αφαιρείς τις βασικές ρυτίδες του προσώπου σου, πάει, το έχασες το παιχνίδι. Το υαλουρονικό δεν ξέρω καν τι είναι. Ρώτησα μία φορά τον φαρμακοποιό η είναιαυτό με το πόσιμο κολλαγόνο που είχα δει σε μια διαφήμιση και αν μου το συστήνει και μου απάντησε: «Κυρία Πιπιλή, είστε έξυπνη γυναίκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved