Γιαννακόπουλος: «Προσπαθούν να διατηρήσουν έναν "ναρκομανή" την Ελλάδα, σε καθεστώς εξάρτησης»
G-Politics

Γιαννακόπουλος: «Προσπαθούν να διατηρήσουν έναν "ναρκομανή" την Ελλάδα, σε καθεστώς εξάρτησης»

Πολλοί είναι οι celebrities που επιτίθενται κατά της Τρόικα και των θεσμών και του στυγνού εκβιασμού που έχει γίνει στην Ελλάδα για να αποδεχτεί ότι κι αν προτείνουν οι δανειστές.

Πριν λίγη ώρα θέση πήρε επώνυμα και ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:
«Δεν βλέπουμε ότι προσπαθούν να διατηρήσουν έναν "ναρκομανή" την Ελλάδα, σε καθεστώς εξάρτησης ;;;Τα ναρκωτικά σκοτώνουν!
Μας έκλεισαν τις τράπεζες για να φοβίσουν τον κόσμο ώστε να μείνει ξαπλωμένος στον καναπέ του και να συνεχίσουν να τον αργοσκοτώνουν.
Όλα τα μέσα εγχώρια και διεθνή σαν πολιτισμένοι τρομοκράτες, αναβαθμίζουν και χρησιμοποιούν την απόφαση όλων των γερακιών της Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής ελίτ να κλείσουν τις τράπεζες για να μας χειραγωγήσουν. Τρέμουν!!!
Η ιστορία γράφει ότι στον ανοιχτό πια οικονομικό-κοινωνικό πόλεμο που μας κήρυξαν, οι Έλληνες χειραγωγημένοι.. .λιγοψύχησαν, δεν αμύνθηκαν και μάλιστα κάποιοι βολεμένοι διαπλεκόμενοι συντάθηκαν με τους επιτιθεμένους!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved