Ιωάννα Λίλη: Πάρτι έκπληξη στον Ζαγοράκη!
G-Politics

Ιωάννα Λίλη: Πάρτι έκπληξη στον Ζαγοράκη!

Ένα µοναδικό πάρτι – έκπληξη για τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη, µε αφορµή την ονοµαστική του εορτή διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Λίλη.

Η παρουσιάστρια, κάτω από άκρα µυστικότητα και µε συµµάχους τα παιδιά της Μαρία και Ιωάννη, ανήµερα των Αγίων Θεοδώρων κάλεσε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες σε ένα από τα αγαπηµένα στέκια του ευρωβουλευτή, στην ταβέρνα «Μουστάκας», που βρίσκεται στην περιοχή Βασιλικά, χωρίς εκείνος να γνωρίζει απολύτως τίποτα. Το ραντεβού είχε οριστεί για νωρίς το µεσηµέρι και όλοι συγκεντρώθηκαν εγκαίρως ώστε να περιµένουν µε ενθουσιασµό τον εορτάζοντα. Το πρόβληµα που είχε να αντιµετωπίσει η Ιωάννα ήταν ότι έπρεπε να βρει µία αφορµή για να πείσει τον σύζυγό της να γευµατίσουν στην ταβέρνα. Επειδή αρχικά ο Ζαγοράκης δεν ήταν πολύ «ζεστός», έβαλε τα... µεγάλα µέσα! Τα παιδιά τους, αφού ξέρει ότι ο µπαµπάς τους, όσο κουρασµένος και αν είναι, δεν τους χαλάει χατίρι!
Όταν έφτασαν στην ταβέρνα, ο εορτάζων δεν έκρυψε τη έκπληξή του που µπροστά του εµφανίστηκαν αγαπηµένα πρόσωπα να του εύχονται «Χρόνια πολλά». Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν σύµµαχος και η γιορτή στέφθηκε µε µεγάλη επιτυχία. Οι γονείς του ζευγαριού, συνεργάτες του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά και παλιοί συµπαίκτες του, όπως ο Άγγελος Χαριστέας µε τη σύζυγό του, ήταν εκεί.
Οι εκπλήξεις, όµως, δεν τελείωσαν εκεί. Η Ιωάννα είχε φροντίσει να δηµιουργήσει ένα πολύ συγκινητικό βίντεο µε παιδικές φωτογραφίες του συζύγου της, σηµαντικές στιγµές της κοινής τους ζωής, αλλά και σπουδαίες αθλητικές επιτυχίες του, µε κορυφαία στιγµή την κατάκτηση του Euro 2004. Η προβολή του στην αρχή του πάρτι φόρτισε µε όµορφα συναισθήµατα την ατµόσφαιρα, ειδικά για τον πρωταγωνιστή του, που έδειχνε πραγµατικά χαρούµενος ανάµεσα σε τόσο αγαπηµένα του πρόσωπα. Οι καλεσµένοι έµειναν αρκετές ώρες και διασκέδασαν µε την ψυχή τους, ενώ οι οικοδεσπότες ήταν, όπως πάντα, άψογοι. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, λόγω των υποχρεώσεών του στο Ευρωκοινοβούλιο, µοιράζεται τη ζωή του ανάµεσα στη Θεσσαλονίκη και τις Βρυξέλλες, η σκέψη του, όµως, είναι πάντα κοντά στη γυναίκα του και τα παιδιά τους. Η Ιωάννα, από την πλευρά της, σύμφωνα με τη real, έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως µητέρα, όµως φροντίζει να είναι και άψογη επαγγελµατίας, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό καθηµερινά στην εκποµπή της «Όλα καλά» στο Μακεδονία TV. Λόγω καταστάσεων, είναι λίγες οι ηµέρες του µήνα που µπορεί να χαρεί µαζί µε τα παιδιά της την παρουσία του συζύγου της. Όταν, λοιπόν, εκείνος βρίσκεται στην Ελλάδα, φροντίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να περνάνε όλοι µαζί πολύ όµορφα, κάτι που ξέρει πως ευχαριστεί ιδιαίτερα τα παιδιά τους, που έτσι και αλλιώς αποτελούν την προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved