Κι όμως το τολμάει! Ο Ψινάκης θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με αερόστατο
G-Politics

Κι όμως το τολμάει! Ο Ψινάκης θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με αερόστατο

Ο Ηλίας Ψινάκης εκτός από εκκεντρικός είναι και τολμηρός.

Ο Δήμαρχος του Μαραθώνα πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταξιδέψει με αερόστατο και όπως όλα δείχνουν η μεγάλη μέρα έφτασε.

Ο Ηλίας Ψινάκης αν το επιτρέψει το καιρός αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι με αερόστατο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες έχουν πέσει το κενό καθώς ο καιρός δεν το επιτρέπει και γι’ αυτό αποφάσισαν ν’ αλλάξουν το σημείο εκκίνησης. Σε αυτό το πρωτότυπο ταξίδι θα είναι μαζί του οι δυο πιλότοι του αερόστατου και άτομο από την προσωπική του ασφάλεια. Ο Δήμαρχος του Μαραθώνα και το πλήρωμα θα ταξιδεύουν μέχρι τη δύση του ήλιου, αφού βράδυ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το ταξίδι και θα συνεχίσουν αύριο το πρωί. Σκοπός του είναι να προσγειωθεί δίπλα στον Λευκό Πύργο και ήδη έχει καλέσει πολίτες και ΜΜΕ να είναι εκεί την ώρα που θα φτάσει.

Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει αυτό το ταξίδι για να παραστεί στην Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved