Τάσος Μεγαλομύστακας: «Μου συμπεριφέρονταν απαξιωτικά»
G-Politics

Τάσος Μεγαλομύστακας: «Μου συμπεριφέρονταν απαξιωτικά»

Ο Τάσος Μεγαλομύστακας είναι ο μικρότερος σε ηλικία βουλευτής του κόμματος Ένωσης Κεντρώων.

Είναι συνιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού αλλά και πρόεδρος ιππικού συλλόγου. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Secret για την μεγάλη του αγάπη, τα άλογα αλλά και το bullying που δέχεται στη Βουλή.


Θα άφηνες τη θέση του βουλευτή για να την πάρει κάποιος άλλος;
«Φυσικά, αν ήταν απόφαση του κόμματος και γινόταν για καλό, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Απλώς, άποψη μου, όπως και του προέδρου, είναι ότι δεν μπορείς να μπεις στη Βουλή για έξι μήνες μόνο. Δεν μπορείς να κάνεις ουσιαστικό έργο μέσα σε έξι μήνες, καθώς δεν προλαβαίνεις. Δυστυχώς, τα πράγματα στην Ελλάδα γίνονται αργά και, όταν θες να ολοκληρώσεις, χρειάζεσαι τον χρόνο σου»


Έχεις δεχτεί bullyingαπό τους παλιούς της Βουλής, του τύπου «Πού πάει ο πιτσιρικάς»;

«Φυσικά. Πολλές φορές μου λένε: «Πιτσιρικάς είσαι εσύ, τι ξέρεις;», «Εδώ αλλιώς λειτουργούν τα πράγματα, δεν είναι όπως στο χωριό σου». Αυτό που με έκανε στην αρχή να δυσανασχετήσω ήταν η στάση τους. Μου συμπεριφέρονταν απαξιωτικά. Δεν μου έδιναν σημασία. Στενοχωρήθηκα για τη νοοτροπία που κυριαρχεί στη Βουλή, θα έπρεπε να υπάρχει και ένα κλίμα συνεργασίας»


Η σχέση σου με τα άλογα ποια είναι;
«Το ξεκίνησα σαν χόμπι, μόλις τελείωσα τις σπουδές μου. Εγώ μεγάλωσα στην πόλη των Σερρών, αλλά αμέσως γύρισα στο χωριό μου. Είχα τους στάβλους του παππού μου, ο οποίος καταγόταν από το Μετόχι Σερρών. Τυχαία ασχολήθηκα. Πήρα ένα άλογο, έκανα το κέφι μου, μετά ασχολήθηκα λίγο παραπάνω, έκανα κάποια μαθήματα και στη συνέχεια μπήκα σε αγώνες. Τα λατρεύω τα άλογα. Αυτό που νιώθεις πάνω στο άλογο όταν κάνεις βόλτα στη φύση είναι κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα. Σε χαλαρώνει, είναι μοναδικό», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved