Βούλα Πατουλίδου: Ο αθλητισμός, ο σύζυγος και τα… νέα του γιου της
G-Politics

Βούλα Πατουλίδου: Ο αθλητισμός, ο σύζυγος και τα… νέα του γιου της

Ένα «στοιχείο» που λίγοι γνωρίζανε για τον σύζυγο της Βούλας Πατουλίδου, Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη. Ήταν και εκείνος αθλητής, αλλά στην άρση βαρών, με την προσωνυμία… «Μπάμπος». 

«Είμαστε 32 χρόνια μαζί. Το 60% του μεταλλίου που πήρα στη Βαρκελώνη το οφείλω στον άνδρα μου, 20% στον προπονητή μου, 60% στην ψυχολογική υποστήριξη που είχα και μόνο 10% σε μένα» τόνισε στην Fredddo.

Ο γιος τους, Γιώργος: «Φεύγει τον Αύγουστο στην Αμερική, όπου πήρε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Gannon της Πενσιλβάνια. Θα σπουδάσει προπονητική».

Πώς αποφάσισε η Βούλα Πατουλίδου να ασχοληθεί με την πολιτική; «Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική επειδή ανέβηκα στο ψηλότερο σκαλί στον αθλητισμό ως ολυμπιονίκης. Ναι, ολυμπιονίκης γίνεται ο καλύτερος. Στην πολιτική δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν ο πολιτικός βάζει το κόμμα πάνω από την πατρίδα; μπορεί ο ίδιος να επιτύχει προσωπικά, εξασφαλίζοντας τη μονιμοποίηση του στον πολιτικό βίο, αλλά η Ελλάδα δεν θα πετύχει. Όσο ρομαντικό ακούγεται αυτό, τόσο ρεαλιστικό είναι. Δεν θα μπορούσα να γκρινιάζω από τον καναπέ μου. Αν βρίσκεσαι μέσα στο σύστημα, μπορείς να παλέψεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών σου. Γι' αυτό ασχολήθηκα με την πολιτική. Χρησιμοποιώ όσα μου δίδαξε ο αθλητισμός, τη μεθοδικότητα, τον σχεδιασμό, το πείσμα, την άμιλλα, το ήθος, την αντοχή στις καταπονήσεις, στον νέο αγώνα που δίνω σήμερα ως πολιτικός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved