Ραχήλ Μακρή: «Ο Άγιος Εφραίμ μας έσωσε»
G-Politics

Ραχήλ Μακρή: «Ο Άγιος Εφραίμ μας έσωσε»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και το όνειρο που την οδήγησε στο Μοναστήρι του Άγιου Εφραίμ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ραχήλ Μακρή.

Πηγαίνετε συχνά στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ. Πώς ξεκινήσατε να πηγαίνετε εκεί;
«Ο σύζυγος μου είχε δει ένα όνειρο όπου υπήρχε ένας παπάς που του είχε δώσει κάτι. Αυτό το όνειρο συγκλόνισε τον σύζυγο μου, παρόλο που δεν πιστεύουμε σε ακραία πράγματα, γιατί καμιά φορά διακωμωδούνται. Κάποια στιγμή πήγαμε σε μια εκκλησία να ανάψουμε ένα κερί και είδε μια εικόνα και μου είπε όχι ο εικονιζόμενος άγιος ήταν αυτός που είχε δει στο όνειρο του. Ηταν ο Άγιος Εφραίμ. Ψάξαμε να βρούμε σε ποιο μοναστήρι ήταν, είδαμε ότι ήταν στη Νέα Μάκρη και πήγαμε και ανάψαμε κεράκι. Όταν ήρθε η ώρα μου για να γεννήσω τον δεύτερο γιο μου, από τον υπέρηχο του δευτέρου Επιπέδου μου είχαν πει ότι υπήρχε ένα θέμα και έπρεπε να κάνω διακοπή της κύησης στον 5ο μήνα. Ένιωσα την ανάγκη να πάμε να προσκυνήσουμε στον Άγιο Εφραίμ. Εκεί έκανα μια ευχή και τον παρακάλεσα να με βοηθήσει να γεννηθεί το παιδί μου καλά και να πάνε όλα καλά. Όλα πήγαν καλά. Τον έταξα και το δεύτερο όνομα του είναι Εφραίμ»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς μέχρι σήμερα;
«Πέρασα άσχημα όταν έχασα ένα αγαπημένο μου πρόσωπο σε πολύ νεαρή ηλικία. Έχασα τον πρώτο μου ξάδελφο σε ηλικία 25 ετών σε τροχαίο, θα το κουβαλώ μέχρι το τέλος της ζωής μου. Αυτό με άλλαξε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, όπως όλη η οικογένεια μου. Στην ουσία, μεγάλωσε σαν αδελφός μου. Τον μεγάλωσε η μητέρα μου μαζί με εμάς, καθώς ιόν είχε εγκαταλείψει η μητέρα του. Έκανα καιρό να συνέλθω», εξομολογείται στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved