Δημήτρης Κουτσούμπας: «Με την σύζυγό μου αρκετά χρόνια ζούσαμε χωριστά»
G-Politics

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Με την σύζυγό μου αρκετά χρόνια ζούσαμε χωριστά»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η σύζυγός του έμεναν χωριστά λόγω δουλειάς.

«Πολλά χρόνια ζούσαμε χωριστά. Είχε τις δυσκολίες του, αλλά πολλές φορές ισχύει αυτό που λένε ότι η απόσταση δυναμώνει τη σχέση. Είμαστε μαζί περίπου 30 χρόνια. Γνωριστήκαμε στο κόμμα. Ήταν οργανωμένη και αυτή. Στις εκδηλώσεις γνωριστήκαμε. Όταν παντρευτήκαμε ο πρώτος της διορισμός ήταν στην Κω, πολύ μακριά. Και τότε ήμασταν μακριά. Είναι μαθηματικός. Στη συνέχεια το συνηθίσαμε. Τα τελευταία χρόνια είμαστε μαζί, γιατί είναι στην Αθήνα» είπε στα Παραπολιτικά και συνέχισε:

Τι ομάδα είστε;
«Έχω ορκιστεί να μην πω δημόσια. Υποστηρίζω μια ομάδα θα σου πω ότι δεν την έχω αλλάξει από πιτσιρικάς. Ήταν όλη η οικογένεια μου με αυτή την ομάδα. Όπως γενικά δεν έχω αλλάξει και χρώμα και κόμμα οε όλη μου τη ζωή, έτσι δεν έχω αλλάξει και ομάδα. Από τα χρώματα που σου λέω μπορείς ίσως να καταλάβεις και την ομάδα»

Αγαπημένο μέρος για διακοπές;
«Είναι οι παραλίες στα μέρη μου, τη Φθιώτιδα. Μας φιλοξενούν φίλοι εκεί.Με τη Μίνα, τον Λάκη, τον Κώστα, τη Ματίνα και την υπόλοιπη παρέα έχουμε «δέσει», Κάνουμε τα μπάνια μας, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, ρίχνουμε και κάνα χορό»

Λέτε αστεία και ανέκδοτα. Αυτή την εικόνα σας γιατί δεν τη βγάζετε;
«Όταν συζητάς στην τηλεόραση και σε ρωτούν για την ανεργία, για τον πόλεμο στη γειτονιά μας, για τους πρόσφυγες που θαλασσοπνίγονται, πώς να χαμογελάσεις; Βλέπω πολιτικούς που λένε συλλυπητήρια και χαμογελούν επειδή τους έχουν πει να χαμογελούν. Δεν γίνεται. Επίσης, είναι αλήθεια ότι λέω ανέκδοτα. Ακούω κάτι που μου αρέσει και μετά το αναπαράγω στην παρέα μου»

Ασχολείστε με τα social media;
«Όχι ιδιαίτερα. Αυτά τα έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου. Είμαι άνθρωπος της ζωντανής επικοινωνίας, θέλω τον άλλον να τον βλέπω. Αυτά είναι απρόσωπα εντελώς. Πολλές φορές δεν ξέρεις καν με ποιον μιλάς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved