Ράνια Τζίμα: Απαγόρευσε στον Σακελλαρίδη το κάπνισμα μέσα στο σπίτι
G-Politics

Ράνια Τζίμα: Απαγόρευσε στον Σακελλαρίδη το κάπνισμα μέσα στο σπίτι

Μία αλλαγή που θα φέρει η κόρη του είναι το κόψιμο μίας συνήθειας που συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όσοι τον γνωρίζουν, άλλωστε, ξέρουν ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον καπνό του. Ή θα στρίβει ένα τσιγάρο ή θα κρατάει ένα τσιγάρο στα χέρια του.
Η Ράνια Τζίμα, όμως, ειδικά με το που έμεινε έγκυος, απαγορεύει στον σύζυγό της να καπνίζει μέσα στο σπίτι και αυτός υπακούει, λέγοντας σε φίλους και γνωστούς ότι σκοπεύει να το κόψει μαχαίρι.

Δεν έχει κόψει μαχαίρι, όμως, κάποιους από τους παλαιούς συντρόφους του, που επίσης εγκατέλειψαν την κυβέρνηση. Ο Τάσος Κορωνάκης, ο Ηλίας Χρονόπουλος και ο Γιάννης Αλμπάνης είναι άτομα που εκτιμά και εμπιστεύεται. Ακόμα συναντιούνται και μιλούν για πολιτική.«Εχουν κοινή αφετηρία και μπορούν να μιλήσουν με ειλικρίνεια γι' αυτά που βίωσαν και αυτό είναι κάτι που θα τους δένει» λέει κοινός φίλος τους σε καθημερινή εφημερίδα και συνεχίζει: «Ολη αυτή η αντροπαρέα θα επισκεφτεί το μαιευτήριο για να γνωρίσει τη μικρή που μάλλον θα πάρει το όνομα της μητέρας της Ράνιας που έχει φύγει από τη ζωή και η Ράνια θέλει να την τιμήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved