Γιάνη, τρως και φαίνεται!
G-Politics

Γιάνη, τρως και φαίνεται!

Χαλάρωσε πολύ, όπως φαίνεται, ο άλλοτε Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά την αποχώρησή του από την Κυβέρνηση πριν από 14 περίπου μήνες.

Θα μας πείτε, τι ανάγκη έχει εκείνος; Σωστά. Ο πολυσυζητημένος όμως οικονομολόγος που πλέον δίνει ακριβοπληρωμένες διαλέξεις σε οικονομικά πανεπιστήμια και forums δε θυμίζει πια τον στιλάτο αδύνατο άντρα της εποχής της πολιτικής του δράσης.

Φαίνεται πως αυτοί οι μήνες που μεσολάβησαν τον έβγαλαν εκτός προγράμματος και πλέον η εμφάνισή του δεν είναι αυτή που όλοι θυμόμαστε.

Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr τον πέτυχε –που αλλού; - στην Αίγινα, όπου έχει το εξοχικό του και όπου ξεκίνησαν όλα –όσον αφορά τον πολιτικό του βίο- και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Βλέπετε σε αυτό το διάστημα ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει πάρει όγκο. Τώρα είναι όγκος γυμναστηρίου, είναι όγκος φαγητού, τι να πούμε. Ότι φούσκωσε, φούσκωσε... Σίγουρα πάντως το φαρδύ μπουφάν που τόσο συζητήθηκε στη συνάντησή του με τον Άγγλο Πρωθυπουργό –όταν έχασε τη βαλίτσα του- είναι από τα ρούχα που μάλλον θα του κάνουν ακόμα. Για τα υπόλοιπα, ειδικά τα θεόστενα λουλουδάτα και λαχουράτα πουκάμισα που τον χαρακτήριζαν, όρκο δεν παίρνουμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved