Η νέα ζωή της Άντας μετά το διαζύγιο
G-Politics

Η νέα ζωή της Άντας μετά το διαζύγιο

Στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Άντα Παπανδρέου.

Μπορεί η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου να έχει μετακομίσει εδώ και αρκετό καιρό στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι λίγες οι φορές, όμως, που «απαρνιέται» το Κολωνάκι, όπου βρίσκεται το καινούργιο της διαμέρισμα, για να συναντήσει φίλους ή για να επισκεφτεί τα παλιά της στέκια στα βόρεια. Άνετη και εμφανώς ανανεωμένη, περπάτησε στον πιο κεντρικό δρόμο, την οδό Λεβίδου, όπου χαιρέτησε παλιούς γνώριμους και επισκέφθηκε τα αγαπημένα της καταστήματα. Όπως πάντα, ήταν ιδιαίτερα σικ. Φορούσε ένα φθινοπωρινό γκρι φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες μπαλαρίνες, που τη βοηθούσαν να κινείται άνετα κατά τη διάρκεια του πολύωρου περιπάτου της.

Με πολλές τσάντες στους ώμους και σκούρα γυαλιά ηλίου κοντοστάθηκε αρκετές φορές, προκειμένου να μιλήσει στο κινητό της. Ήταν, σύμφωνα με τη real, πολύ ευχάριστη και προσιτή με τον κόσμο που τη χαιρετούσε, ενώ εντύπωση προκάλεσε το χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο πλέον είναι αρκετά πιο ανοιχτό, σχεδόν ξανθό.
Η ζωή της Άντας Παπανδρέου φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά. Πλέον αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και στους προσωπικούς της φίλους, αποδεχόμενη προσκλήσεις και κάνοντας όλο και συχνότερα εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και διάφορες εκδηλώσεις πολιτισμού. Έπειτα από 26 χρόνια έγγαμου βίου, επέλεξε να αφήσει την παλιά ζωή της πίσω κρατώντας μόνο τα καλά, άλλαξε γειτονιά και επαναξιολόγησε τις προτεραιότητές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved