Νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου: Πολιτικό «θρίλερ» στη Βουλή – Στα όρια του κοινοβουλευτικού φιάσκου
G-Politics

Νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου: Πολιτικό «θρίλερ» στη Βουλή – Στα όρια του κοινοβουλευτικού φιάσκου

Στα όρια του κοινοβουλευτικού φιάσκου αναμένεται να εξελιχθεί η ονομαστική ψηφοφορία, σήμερα το μεσημέρι, στη Βουλή για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, που έχει ξεσηκώσει θύελλα κοινωνικών, επιστημονικών και πολιτικών αντιδράσεων - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. ψάχνουν εναγωνίως τους 151 αφού ακόμα και οι κυβερνητικοί βουλευτές διαφωνούν

 

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης που έχουν εκφράσει ανοικτά τις διαφωνίες τους, αναμένεται να βρεθούν υπό στενό κλοιό πιέσεων, ώστε να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Μεγάλο «αγκάθι» αποτελεί η διάταξη που δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου στα 15 έτη, για την οποία έχουν εκφράσει τους ισχυρούς προβληματισμούς τους τουλάχιστον πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους Γ. Γεννιά, Γ. Μιχελογιαννάκη, Μ. Μπόλαρη, Δ. Γάκη, Ν. Κασιμάτη. Η Γεωργία Γεννιά ήταν η πρώτη που τάχθηκε δημόσια κατά της «διόρθωσης» Κοντονή, την ώρα που ίσως υπάρξει κι άλλη «έκπληξη» από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved