Νικήτας Κακλαμάνης: «Νιώθω μοναξιά όταν γυρνάω το βράδυ σπίτι και είμαι εγώ και τα ντουβάρια»
G-Politics

Νικήτας Κακλαμάνης: «Νιώθω μοναξιά όταν γυρνάω το βράδυ σπίτι και είμαι εγώ και τα ντουβάρια»

 Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι έχει αισθανθεί μοναξιά και αναφέρθηκε στις στιγμές που έκλαψε στη ζωή του.

Έχετε αισθανθεί εσείς μοναξιά;

Ναι, έχω αισθανθεί μοναξιά παρότι έχω φίλους. Όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι, είσαι εσύ και τα τέσσερα ντουβάρια. Έως τα 60 μου ένιωθα ότι εγώ ήμουν ο έξυπνος και όχι οι φίλοι μου που είχαν κάνει παιδιά. Έκανα το κέφι μου χωρίς να δίνω λόγο σε κανέναν και νόμιζα ότι ο έξυπνος είμαι εγώ. Μετά τα 60, όμως, και παρότι ψυχικά είμαι χορτάτος και δεν μετανιώνω ούτε για τα λάθη που έχω κάνει, γιατί την ώρα που τα έκανα τα απολάμβανα, εντούτοις κατάλαβα τώρα ότι μου λείπει ένα παιδί.

Έχετε κλάψει στη ζωή σας;

Βέβαια και κλαίω. Τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου μπήκα στο δωμάτιο όπου ήταν νεκρή στο κρεβάτι και είπα στην αδελφή μου «μη με ενοχλήσεις μέχρι να ανοίξω την πόρτα». Ήθελα να της πω αυτά που ήθελα και εκεί έκλαψα. Στενοχωρήθηκα πολύ επίσης (και όταν θα φύγω από την πολιτική θα γράψω τις αναμνήσεις μου) στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, που το κόμμα μου με πολέμησε. Η τότε ηγεσία του κόμματος με πολέμησε. Εκεί στενοχωρήθηκα πολύ γιατί μπορούσα να είχα κερδίσει τις εκλογές.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved