Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ρομαντικό δείπνο στην καρδιά της Αθήνας με τη σύντροφό του
G-Politics

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ρομαντικό δείπνο στην καρδιά της Αθήνας με τη σύντροφό του

Σε μία από τις ρομαντικές εξόδους τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τη Φοίβη Γραμματικού την περασμένη εβδομάδα, στην καρδιά της Αθήνας.

Το ζευγάρι δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο στο Σύνταγμα, ενώ την παρέα συμπλήρωσε κάποια στιγμή μια καλή φίλη τους. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο πρώην υπουργός ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με τη σύντροφό του, ενώ οι ματιές που αντάλλαζαν μεταξύ τους αποκάλυπταν την τρυφερότητα με την οποία συνδέονται», εξηγεί στη Real θαμώνας του εστιατορίου. «Ο Άρης διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική του ζωή και αυτό φαίνεται. Τον τελευταίο χρόνο, σε όλες τις κοσμικές του εμφανίσεις, η Φοίβη δεν λείπει από το πλευρό του. Είναι πολύ καλά, αλλά ο γάμος μπορεί να περιμένει. Άλλωστε, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται σε φίλους, που τον συγχαίρουν για την προσωπική του ευτυχία, είναι προληπτικός και δεν θέλει να μιλά καθόλου για το μέλλον της προσωπικής του ζωής», αναφέρει συνάδελφος του πολιτικού και συνεχίζει: «Αυτό το διάστημα προτεραιότητά του είναι η προώθηση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων στις εκλογές που θα γίνουν το 2019, αλλά και το να κινήσει τις ανάλογες διαδικασίες έτσι ώστε να προχωρήσει η επένδυσή του στην αρκαδική ξενοδοχειακή μονάδα “Δημητσάνα”».

Το βράδυ της εξόδου τους, οι δυο τους έφτασαν σε γνωστό εστιατόριο σε αισθητική αρμονία, αφού η Φοίβη Γραμματικού φορούσε ένα ιβουάρ σύνολο, χρώμα που επέλεξε για τη ζακέτα μέσα από το μαύρο σακάκι του και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ συχνά-πυκνά εκείνη αναζητούσε το χέρι του συντρόφου της. Η 21χρονη Φοίβη, η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά ενός πολιτικού που μέχρι πρότινος συγκαταλεγόταν στους περιζήτητους εργένηδες, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως αεροσυνοδός. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της σχέσης τους βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του στα κοσμικά καλέσματα και στις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ τον συνοδεύει ακόμη και στα ταξίδια του εκτός Αθηνών. Το καλοκαίρι που πέρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, εκτός από την αγαπημένη του Μύκονο, επισκέφθηκε και τον προσφιλή προορισμό της συντρόφου του, την Αντίπαρο, ενώ δεν παρέλειψαν να περάσουν λίγες ημέρες μαζί και στην Αρκαδία, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του, παρότι γεννήθηκε στην Πάτρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved