Society

Σοκ στην Κοιλάδα Αργολίδας:Η χήρα,που έψαχνε τον άντρα της στην Νικολούλη ομολόγησε το φόνο

Gossip-tv Team

Σοκ στην Κοιλάδα Αργολίδας μιας και η χήρα φέρεται να ομολόγησε τελικά το φόνο του. Δράστης η ίδια η γυναίκα του και μητέρα του 10χρονου κοριτσιού του.

Η ίδια περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2014.
Η Δήμητρα Βούλγαρη - Λάμπρου ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το σύζυγο της.
Εκείνο το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι της από το Κρανίδι και δεν βρήκε εκεί το σύζυγο της. Ανησύχησε και τον αναζήτησε στο σπίτι του φίλου τους, όταν τον βρήκε ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι της.
Καυγάδισαν έντονα και κάποια στιγμή ο άνδρας της βρέθηκε με το όπλο του φίλου τους στα χέρια. Προσπάθησε να του το πάρει και όταν τα κατάφερε το έστρεψε, όπως λέει, στον κρόταφό της λέγοντας του ότι «αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ, θα το κάνω μόνη μου». Στη συμπλοκή που ακολούθησε δεν κατάλαβε, όπως ισχυρίζεται, πως «πρόεκυψε» η πρώτη σφαίρα που τον έπληξε στη θωρακική χώρα. Ο άνδρας της έπεσε στα γόνατα και χωρίς να το καταλάβει «προέκυψε» και δεύτερος πυροβολισμός στο κεφάλι.
Στην πορεία κάλυψε τα ίχνη της και έτσι έστησε σκηνικό αυτοκτονίας βάζοντας το περίστροφο στο χέρι του θανάσιμα τραυματισμένου συζύγου της.
Στη συνέχεια άρπαξε το τσαντάκι και το τηλέφωνο του που δεν το αποχωριζόταν ποτέ και τα άφησε σε πολυθρόνα του σπιτιού τους για να δείξει ότι κάτι ξαφνικό και σοβαρό τον απομάκρυνε από το σπίτι.
Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, είχαν βρει το DNA της στα νύχια του θύματος, γεγονός που μαρτυρούσε τη συμπλοκή τους.
Σύμφωνα με την ομολογία της δεν υπάρχει εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία του καπετάνιου και όλα έγιναν από την ίδια «πάνω σε μια κακιά στιγμή».

Μετά την ομολογία ότι σκότωσε τον άντρα της πάνω σε καβγά, η σύζυγος του καπετάνιου προσπάθησε να ανασκευάσει και επιχείρησε να ανακαλέσει ισχυριζόμενη ότι τελικώς δεν είναι εκείνη η δολοφόνος του Θανάση Λάμπρου. Η Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου οδηγήθηκε στην εισαγγελία αλλά ζήτησε προθεσμία και τελικώς θα απολογηθεί την Τρίτη. Η κατηγορία που την βαραίνει είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

πηγή: anikolouli

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved