Η «διαβολική χήρα» λύνει την σιωπή της μέσα από τις φυλακές και ανατρέπει τα δεδομένα
Society

Η «διαβολική χήρα» λύνει την σιωπή της μέσα από τις φυλακές και ανατρέπει τα δεδομένα

Για πρώτη φορά η Δήμητρα Βούλγαρη, μέσα από τον Κορυδαλλό, «λύνει» την σιωπή της και μιλά για την δολοφονία του συζύγου της.

«Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία» δήλωσε η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία φέρεται να έχει δολοφονήσει τον σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου. Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έδωσε την δική της εκδοχή για όλα όσα έχουν συμβεί και τόνισε ότι πρόκειται για μια καλοστημένη εμπλοκή της σε κάτι που δεν έχει κάνει. Είπε ότι δεν είχε κανένα κίνητρο να σκοτώσει τον άντρα της και εξήγησε κάτι το οποίο είχε ειπωθεί και στο παρελθόν, ότι λόγω ύψους, βάρους και δύναμης δεν θα μπορούσε να είχε παλέψει με τον σύζυγό της, να του πάρει το όπλο και να μην έχει η ίδια καμία μελανιά, κανένα χτύπημα, αλλά ούτε και αίμα στα ρούχα της.

Μερικές από τις δηλώσεις της στην Τατιάνα Στεφανίδου:

«Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι, φυσικά και δεν έχω ομολογήσει τίποτα σε κανένα» «Προφανώς ήταν πολύ καλά μελετημένη η υπόθεση.» «Δεν έχω ομολογήσει, δεν έχω υπογράψει κάτι άρα κάτι γίνεται». «Ψάξτε αλλού να βρείτε τον δολοφόνο. Τα έχουν ετοιμάσει όλα καλά. Ήταν μια πολύ καλά σκηνοθετημένη μέρα. Ξέρανε πολλά για μένα.» «Ο δολοφόνος του άντρα μου είναι αυτός που έκλεψε την ζωή του άντρα μου, έκλεψε την ευτυχία μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved