Έχασε τη μάχη για τη ζωή γνωστή σεφ και μητέρα δύο παιδιών
Society

Έχασε τη μάχη για τη ζωή γνωστή σεφ και μητέρα δύο παιδιών

"Έφυγε" από τη ζωή η 35χρονη μητέρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη Σκιάθο και νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου. Η άτυχη Ιασονία (Σόνια) Αρμακόλα άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή το βράδυ μετά από 10ήμερο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατός της οφείλεται σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό της στο νησί της Σκιάθου. Η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Η 35χρονη παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της όμως επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η 35χρονη μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο.

Σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της. Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.
Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας που κατάγεται από το Δίστομο και στη Σκιάθο εργάζονταν ως σεφ την καλοκαιρινή περίοδο, έχοντας πληροφορίες ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική έκθεση.
Ο θάνατος της 35χρονης μητέρας δύο παιδιών, έχει βυθίσει τη γενέτειρά της, το Δίστομο, στο πένθος.

Πηγή: taxydromos

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved