Την σκότωσε, την τεμάχισε, φυλακίστηκε και τώρα…
Society

Την σκότωσε, την τεμάχισε, φυλακίστηκε και τώρα…

Ένα top model νεκρό στη… βαλίτσα. Η αρχή της συγκεκριμένης ιστορίας θα μπορούσε κάλλιστα να θυμίζει κινηματογραφικό blockbuster. 

Νοέμβριος του 1997. Πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Galaxy της οικογένειας Χανδρή, δίπλα σε ένα νησάκι της Καραϊβικής, γεννιέται ένας θυελλώδης έρωτας. Η έλξη ανάμεσα στον τρίτο μηχανικό του εμπορικού ναυτικού Γιώργο Σκιαδόπουλο και την Αμερικανίδα top model Τζούλι-Μαρί Σκάλι είναι σχεδόν ακαριαία. «Εκείνη βρίσκεται στο πλοίο με τον άντρα της, Τίμοθι Νιστ, αλλά ο ενθουσιασμός της για τον 22άχρονο άντρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της. Μάλιστα τρεις μήνες μετά, πείθει το σύζυγό της να ξανακάνουν την ίδια ακριβώς κρουαζιέρα, ώστε να βρεθεί ξανά κοντά στον Γιώργο» λέει ο Πάνος Σόμπολος στο People.

Πολύ σύντομα η Τζούλι χωρίζει με το σύζυγό της, δίνει την κηδεμονία της 3χρονης κόρης τους σε εκείνον και αποφασίζει να μετακομίσει από την Αμερική στην Ελλάδα. «Ο Σκιαδόπουλος παραιτήθηκε από το εμπορικό ναυτικό και σκέφτηκε να εργαστεί ως ταξιτζής στην Καβάλα, προκειμένου να βρίσκεται συνέχεια με την Τζούλι. Εκείνη πάλι μελαγχολεί, καθώς της λείπει πολύ η μικρή. Η αλήθεια ήταν πως στην Αμερική η Τζούλι είχε μάθει σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Ήταν αλλιώς μαθημένη και η ζωή σε μια επαρχιακή πόλη άρχισε να της φαίνεται δυσβάσταχτη» λέει ο Πάνος Σόμπολος.

Μόλις δεκατέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους, το τέλος αυτής της σχέσης θα γραφτεί με αίμα. Στη διαδρομή από την Καβάλα προς την Αθήνα, το ζευγάρι θα διαπληκτιστεί έντονα. «Ήταν ένα φρικιαστικό έγκλημα, που έλαβε χώρα σε μια ελώδη περιοχή, στο πλάι της εθνικής οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης. Τη στραγγάλισε μέσα στο αυτοκίνητο. Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει η Σκάλι ήταν “Τι πας να κάνεις;”. Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν νεκρή στο κάθισμα του συνοδηγού. Αρχικά ο Σκιαδόπουλος επιχείρησε να την κάψει με βενζίνη, αλλά δεν τα κατάφερε. Εν συνεχεία, πήγε στην Καβάλα, όπου και πήρε μια μεγάλη βαλίτσα και ένα σιδηροπρίονο από το σπίτι της γιαγιάς του, επέστρεψε στην εθνική και έκοψε το κεφάλι της Σκάλι. Τη βαλίτσα με το ακέφαλο πτώμα πέταξε στην ελώδη περιοχή, ενώ το κεφάλι της στη θάλασσα» περιγράφει ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Σκιαδόπουλος έστησε μια φανταστική ιστορία, ότι δήθεν η Τζούλι εξαφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί, όμως, τον υποπτεύτηκαν επειδή έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, τον στρίμωξαν και ύστερα από δεκαοκτώ μέρες ομολόγησε το έγκλημά του. «Ήμουν στο νεκροτομείο όταν την έφεραν. Η εικόνα του ακέφαλου μισοκαμένου πτώματος της Σκάλι ήταν ανατριχιαστική. Δεν έχω αντικρίσει ποτέ στην καριέρα μου κάτι παρόμοιο. Τη σορό παρέλαβε ο πρώην άντρας της και, παρότι δύτες έψαχναν για το κεφάλι της στη θάλασσα της Καβάλας, αυτό δεν βρέθηκε ποτέ». Ο Σκιαδόπουλος έχει αποφυλακιστεί και, σύμφωνα με πληροφορίες του Πάνου Σόμπολου, διατηρεί στεγνοκαθαριστήριο στην Κομοτηνή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved