Η μικρή Μαρία έγινε 7 χρονών-Που ζει σήμερα
Society

Η μικρή Μαρία έγινε 7 χρονών-Που ζει σήμερα

Η Μαρία με τα ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, είναι επτά χρονών σήμερα. Δεν ζει με τους βιολογικούς της γονείς, ούτε με το ζευγάρι των Ρομά που παρουσιάστηκαν ως γονείς της.

Όπως σημειώνει η Λένα Κισσσάβου στην εφημερίδα «Ελευθερία» έχει άλλα 300 «αδέλφια» στα σπίτια φιλοξενίας παιδιών, του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Ελλάδα, τα οποία για κάποιο λόγο βρέθηκαν μόνα στη ζωή.

Η ιστορία της πριν τρία χρόνια, συγκλόνισε το πανελλήνιο και οι μνήμες της ξύπνησαν με το θρίλερ που εξελίχθηκε τις τελευταίες μέρες, με την εξαφάνιση μια άλλης τετράχρονης Μαρίας, από την περιοχή του Σκαραμαγκά, την Κυριακή του Πάσχα. Οι ιστορίες των δύο κοριτσιών μπορεί βέβαια να μην είναι ίδιες, αλλά προκάλεσαν το ίδιο ενδιαφέρον, αγγίζοντας τις καρδιές πολλών Ελλήνων, καθώς πρόκειται για παιδιά που βρίσκονταν σε κίνδυνο και αυτό το γεγονός από μόνο του, συγκινεί και ταράζει. Η εξαφάνιση της τετράχρονης Μαρίας, στην κωμόπολη της Αττικής, έληξε αίσια, καθώς οι γονείς της την έχουν στην αγκαλιά τους, όπως αίσια μπορούμε να πούμε ότι έληξε και η περιπέτεια του κοριτσιού που ζούσε με τους Ρομά, την επιμέλεια της οποίας έχει οριστικά από το 2014, με απόφαση δικαστηρίου, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, «Χαμόγελου του Παιδιού», αναλαμβάνοντας τη φροντίδα της

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved