Society

MAD VMA 2016: Η στιγμή που το μπουρίνι χτυπάει και σαρώνει τα πάντα

Gossip-tv Team

Ολοκληρωτική καταστροφή στον προαύλιο χώρο των Mad VMA άφησε χθες το ξαφνικό μπουρίνι που χτύπησε όλη την Αττική και προκάλεσε πολλές ζημιές παντού. 

Ήταν γύρω στις 7 το απόγευμα όταν άρχισε να δείχνει ο ουρανός ότι έρχεται μπόρα και μάλιστα δυνατή. Στο Κόκκινο χαλί των βραβείων οι καλλιτέχνες ήδη έδιναν τις συνεντεύξεις τους και, άλλοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους ενώ λίγο πιο κάτω το preshow των VMA ήταν στο φόρτε του.

Μόλις είχαμε τελειώσει την συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα και είχαμε ξεκινήσει την Κατερίνα Στικούδη (συντνεύξεις exclusive που θα δείτε εντός της ημέρας στο Gossip-tv.gr) όταν άρχισε να φυσάει δαιμονισμένα ξαφνικά, τα πανό πίσω από τους καλλιτέχνες να φουσκώνουν επικίνδυνα και οι πρώτες στάλες να πέφτουν προκαλώντας πανικό, τόσο στους celebrities -ντυμένους και βαμένους στη τρίχα για το red carpet- αλλά και στους κάμεραμάν και τους δημοσιογράφους που άρπαζαν πράγματα, κάμερες και μικρόφωνα και άρχισαν να τρέχουν αναζητώντας καταφύγιο από την μπόρα που ξεκινούσε σφοδρή.

Στον κάτω χώρο πρώτα έφυγαν οι ομπρέλες και τα stand των χορηγών και ο κόσμος που άρχισε να τρέχει σαν τρελός για να προφυλαχθεί. Όχι μόνο από τη βροχή αλλά και από τα αντικείμενα που σήκωνε ο δυνατός αέρας και σκορπούσε προς όλες τις κατευθύνσεις. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πολύ γρήγορη και η επέμβαση των ανρθώπων της παραγωγής του MAD που άμεσα έτρεξαν μέσα στη δυνατή βροχή, κατέβασαν τα σιδερένια χωρίσματα να μην παρασυρθούν και τραυματίσουν ανθρώπους, ξήλωσαν τα πανό που είχαν ξεκινήσει να σκίζονται και κινδύνευε να φύγουν -ίσως και μαζί με το σιδερένιο πάνελ που τα κράταγε που μετακινήθηκε και αυτό από τον αέρα μαζί με τα φώτα! Χάος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved