Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα από το Δίστομο
Society

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα από το Δίστομο

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα από το Δίστομο η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από περίεργες συνθήκες πριν από περίπου έναν χρόνο στη Σκιάθο, όπου εργαζόταν. 

Οι συγγενείς της φέρεται ότι έχουν βρει νέα στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στην εκδοχή ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας και μάλιστα από πρόθεση.

Οι συγγενείς της συγκέντρωσαν νέα στοιχεία. Κατέθεσαν τον έναν φάκελο, ενώ παράλληλα ζητούν να εξεταστούν 11 νέοι μάρτυρες, πέντε από τους οποίους κατ' αντιπαράσταση.

«Επιμένουμε και θα επιμένουμε μέχρι και την τελευταία ανάσα μας ότι ο θάνατος της Σόνιας δεν επήλθε από τον τραυματισμό της ύστερα από την πτώση από μηχανάκι και πως το μοιραίο για τη ζωή της αιμάτωμα στο κεφάλι προκλήθηκε από άλλη πράξη, προγενέστερη του τροχαίου» ανέφερε στην «Espresso» ο γαμπρός της, Κωνσταντίνος Τσάκαλος, και πρόσθεσε: «Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αλήθεια και οι ένοχοι θα πληρώσουν».

Στην μήνυση αναφέρεται μια σειρά από αντιφάσεις, στις οποίες πέφτουν οι εμπλεκόμενοι και κυρίως η φίλη της 39χρονης, που διασκέδαζαν μαζί. Ή συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι κατέθεσε ενόρκως ότι μετέφερε η ίδια με ταξί την τραυματισμένη σεφ στο Κέντρο Υγείας, ενώ οι δύο συνοδοί τους υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι τη μετέφεραν όλοι μαζί.

Η ίδια μάρτυρας φέρεται ότι υποστήριξε ότι παρέμεινε δίπλα στην άτυχη 39χρονη όσο διάστημα παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας, πράγμα που διαψεύδει ο γιατρός. Μάλιστα, ο γιατρός κατέθεσε ότι η συνοδός του έλεγε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και του ζητούσε να κάνει ένεση καφεΐνης στην 39χρονη, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι του επισήμανε ότι η Σόνια δεν ήταν μεθυσμένη και του επέστησε την προσοχή ότι επρόκειτο για σοβαρό περιστατικό. Τέλος, ο οδηγός της μηχανής έχει καταθέσει ότι μπήκε μαζί με τη Σόνια στη . θάλασσα για να ξεπλύνουν τα αίματα και τα χώματα από την πτώση τους από το μηχανάκι. Όμως, ο γιατρός του Κέντρου Υγείας διαπίστωσε ότι η τραυματισμένη γυναίκα δεν ήταν βρεγμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved