Δολοφονία Στέλλας - Εκτός εαυτού η μάνα κατά του παιδοκτόνου: «Θα ησυχάσω μόνο όταν φας ισόβια!»
Society

Δολοφονία Στέλλας - Εκτός εαυτού η μάνα κατά του παιδοκτόνου: «Θα ησυχάσω μόνο όταν φας ισόβια!»

Στέλλα Εικοσπεντάκη | Ειδήσεις: Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ το Σάββατο (29/04/2017), όταν η Πόπη Εικοσπεντάκη συνάντησε για πρώτη φορά τον 61χρονο σύζυγό της, τον άνθρωπο που δολοφόνησε την εξάχρονη κόρη τους, Στέλλα.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το σχετικό απόσπασμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, όταν η γυναίκα τον αντίκρισε τον παιδοκτόνο, όρμησε κι επιχείρησε να τον χτυπήσει, φωνάζοντάς του: «Είναι ηθικό χρέος μου να απαλλάξω το κοινωνικό σύνολο από σένα! Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς σε ισόβια!».

Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα, σε μια προσπάθεια να συγκρατήσουν την Πόπη Εικοσπεντάκη.

Σημειώνεται πως ο 61χρονος παιδοκτόνος θα απολογηθεί την Τρίτη (02/05/2017) ενώπιον του ανακριτή και σύμφωνα με τον ανακριτή αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να ζήτησε συνδρομή ψυχιάτρου από τους αστυνομικούς που τον φρουρούν, ισχυριζόμενος ότι δε νιώθει καλά.

Η μοναδική επιθυμία του παιδοκτόνου σε φρουρό του

Αμίλητος και με το κεφάλι συνεχώς σκυμμένο πέρασε τα πρώτα του εικοσιτετράωρα ο παιδοκτόνος, Γιάννης Εικοσπεντάκης, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός βρίσκεται στην Διεύθυνση Ασφαλείας του τμήματος Ανθρωκτονιών κλεισμένος σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με σκοπό να μην έρθει σε επαφή με άλλους κατηγορούμενους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved