Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: «Ματωμένη» συναυλία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες (videos)
Society

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: «Ματωμένη» συναυλία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες (videos)

Ο τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη. Είκοσι δύο άτομα σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη στο Manchester Arena, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα), λίγο μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε - Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά κοντά στην έξοδο του συναυλιακού χώρου - Η βόμβα είχε καρφιά, βίδες και μπουλόνια για να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα - Φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το επεισόδιο, στο οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον 22 άτομα και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 59 ακόμη, αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό επεισόδιο. Μάλιστα, η Βρετανική Αστυνομία φέρεται να ταυτοποίησε τον βομβιστή αυτοκτονίας που σκόρπισε το θάνατο στο Manchester Arena. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, «κομμάτια» της σορού του δράστη βρέθηκαν στο σημείο του μακελειού.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι «είμαστε σε θέση επιβεβαιώσουμε ότι ο δράστης της δολοφονίας σκοτώθηκε αφού πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved